WATKINS logo The home reaxation SpecialistsWatkins Manufacturing, producător major la nivel mondial de jacuzzi, anunţă că a achiziţionat activele societăţii American Hydrotherapy Systems (AHS), firmă producătoare a spa-urilor FreeFlow Spas® şi lider în domeniul spa-urilor realizate prin procesul de turnare prin rotaţie şi în această categorie de activităţi.

Prin achiziţionarea firmei AHS, cu sediul în California în Ontario, Watkins adaugă spa-urile Freeflow Spas, obţinute prin procesul de turnare prin rotaţie, la portofoliul său de branduri din prima categorie Watkins, din care mai fac parte spa-urile Caldera® Spas, şi spa-urile HotSpring® Spas, numărul unu la nivel mondial din brandurile cele mai vândute.

Detaliile tranzacţiei nu au fost divulgate. « Adăugarea spa-urilor Freeflow Spas la familia noastră de branduri de calitate de jacuzzi se integrează perfect în strategia noastră cu privire la consumatori care constă în a oferi produse bune, pentru pieţe bune, la preţuri bune », afirmă Steve Hammock, preşedintele care răspunde de Producţie în cadrul firmei Watkins