WatkinsPentru a sărbători fabricaţia unui număr de un milion de spa-uri într-o perioadă de 34 de ani, societatea americană Watkins Manufacturing a vândut recent la licitaţie modelul său cheie, produsul Hot Spring Aria, dealerilor săi Hot Spring din întreaga lume, cu promisiunea de a  dona o sumă egală cu valoarea  ofertei câştigătoare asociaţiei americane National Fallen Firefighters Foundation(Fundaţia Naţională a Pompierilor Căzuţi).

Oferta de 17 200 USD a distribuitorului elveţian de produse Hot Spring, Hewoo AG, a câştigat licitaţia, şi adăugând la aceasta suma promisă de Watkins, o sumă totală de 34 400 USD i-a fost donată respectivului organism de caritate.

Steve Hammock, preşedintele care răspunde de producţie în cadrul firmei Watkins Manufacturing a declarat : « Mulţumim în mod special societăţii Hewoo AG precum şi tuturor dealerilor naţionali şi internaţionali care s-au mobilizat şi au participat la această vânzare la licitaţie; apreciem cu toată sinceritatea sprijinul lor generos. »