Găsiţi întreaga echipă a firmei EuroSpaPoolNews.com la Salonul pentru Piscine şi Spa-uri din Koln care are loc în perioada 26 - 29 octombrie, Sala 10.1, Standul A029 !

 

 

Le JUSTE LIEN deurospapoolnews Special germany

Fiind orientată în mod clar către digital, lumea Web devine tot mai mult un instrument dinamic şi de proximitate. Mai multă simplitate şi interactivitate, acesta este viitorul Internetului şi al protagoniştilor acestuia.

 

În plus faţă de Buletinele Informative de pe internet, construim de acum înainte o adevărată comunitate, pe baza întregului nostru ecosistem. În cadrul acestei comunităţi, discutăm, împărtăşim opinii, facem schimburi de idei,… trăim. Facebook, Twitter, Dailymotion, Youtube, platforma pentru bloguri: toate acestea contribuie în mod eficient la creşterea vizibilităţii noastre şi ne permit să comunicăm şi să difuzăm pe scară cât mai largă noutăţile, actualităţile şi produsele.

 

La momentul de faţă, pentru a supravieţui pe Internet, este necesar să ne ţesem propria pânză!

 

EuroSpaPoolNews.com vă pune la dispoziţie o reţea, o familie, o comunitate, care reuneşte şi cuprinde toţi Profesioniştii din domeniul Piscinelor şi Spa-urilor la nivel mondial. Deja avem peste 1 700 de prieteni pe Facebook, alăturaţi-vă comunităţii noastre şi faceţi din aceasta propria dumneavoastră comunitate.

 

 

 Vă aşteptăm la AQUANALE : 
                 
Sala 10.1, Standul A029
Marie Lalanne,

Michele Ravizza,
Loïc Biagini...

 

contact@eurospapoolnews.com

 

 

 

communauté eurospapoolnews facebook, blog, twitter, daily motion, youtube, blog