Cristina GRIGORESCU

 Cristina GRIGORESCU

15 companii europene au participat la a 2-a editie a Conventiei internationale de Afaceri pentru Piscine si Wellness organizata de APPW – Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness din Romania.

 

Evenimentul B2B s-a desfasurat in perioada 15-16 februarie 2011 la Ramada Parc Hotel din Bucuresti si a adus fata in fata firme producatoare de echipamente si materiale pentru piscine din Europa precum si 22 de companii din toata tara. Printre participanti s-au numarat companii din piete ajunse la maturitate precum Spania, Italia, Franta, Germania si Marea Britanie. Acestea ofera produse de calitate, dezvoltate conform standardelor europene, printre care echipamente de electroliza a sarii si management al calitatii apei, sisteme de iluminat subacvatic si de intretinere etc.

Ca asociatie ne-am dorit sa putem ajuta la dezvoltarea pietei de piscine si wellness din Romania. Prin urmare, primul pas a fost facilitarea relatiilor de business intre companiile europene din domeniu care cauta distribuitori in zona Europei de est si profesionistii romani”, afirma Cristina Grigorescu, Presedinte APPW.

Reactiile pozitive au existat atat din partea participantilor cat si a vizitatorilor. “Ma bucur sa constat ca firme importante de piscine din Europa privesc cu interes piata din Romania si ca de acum inainte putem discuta cu acestea atat la targurile internationale precum Barcelona sau Lyon dar si local”, Sorin Curca, Administrator Piscine Speranta Service.

Succesul evenimentului este o incurajare pentru APPW, care schiteaza deja planul celei de-a 3-a editii a conventiei de afaceri din acest domeniu” continua Cristina Grigorescu.

Acest tip de eveniment face parte din strategia APPW de informare si stimulare a oportunitatilor de comert international si a pietei piscinelor si wellness-ului din Romania.


APPW - 2eme Convetion Internationale dAffaires Bucarest APPW - 2eme Convetion Internationale dAffaires Bucarest


2ND BUCHAREST BUSINESS CONVENTION

1. CERTIKIN INTERNATIONAL (UK)
2. BSV ELECTRONIC (ES)
3. FIBERPOOL INTERNATIONAL (ES)
4. CORELEC (FR)
5. SINKO (IT)
6. MULTIFORMA (ES)
7. CAROBBIO (IT
8. PRODUCTOS QP (ES)
9. POOLS (IT)
10. SUGAR VALLEY (ES)
11. TECHNOL (SLOVENIA)
12. CHEMOFORM (GE)
13. PS-POOL EQUIPMENT (ES)
14. CPA (IT)
15. DINOTEC CONSULT (RO)


APPW – Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness a fost infiintata in Iunie 2009 de catre un grup de 20 de companii care activeaza in domeniul piscinelor, saunelor si al spa-urilor. Asociatia este prima de acest fel din Romania si sprijina calitatea si profesionalismul din acest sector, aliniindu-se standardelor europene de calitate in domeniul piscinelor si wellness.

Appw association des professionnels de la
piscine en roumaniePentru mai multe informatii va rugam contactati:
APPW
Cristina Firon – Managing Director
Mobile: 0742188912
e-mail: [email protected]
www.appw.ro