Mosaïne - Alexandre MUELA
Alexandre MUELA - cadrul departamentului de export
Odată cu numirea lui Alexandre MUELA în cadrul departamentului de export, producătorul francez de frize, linii de apă, motive decorative şi desene adezive, deja prezent la nivelul a numeroase pieţe externe, îşi continuă expansiunea pe segmentul de export, în special în următoarele ţări: Elveţia, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Maroc, Tunisia, Slovenia, Croaţia şi Emirate …şi în plus, în toate ţările din Nordul şi Estul Europei acoperite de EBTAL Plastic Germania.

Conceptul Mosaïne a fost creat în 2000 la Lyon de către M. CAILLET.
Fiind ideale pentru personalizarea piscinelor, frizele, liniile de apă şi motivele decorative MOSAÏNE sunt veritabile mozaicuri alcătuite din elemente constitutive separate prin rosturi şi care alcătuiesc prin ansamblul acestora frize şi motive decorative cu un aspect unic de "lucru manual".

Acestea sunt compatibile cu toate suporturile din P.V.C. precum şi din alte materiale cum ar fi poliester, material acrilic, beton, produsele Mosaïne sunt uşor de montat în momentul realizării construcţiei sau în momentul renovării piscinei.Mosaïnes Concept - Exemples de frises