Splash 2008


Ediţia 2008 a Salonului Splash pentru piscine şi spa-uri a întrecut toate recordurile din domeniu în Australia. Cei 93 de expozanţi situaţi pe douã nivele au ocupat 1360 m² şi într-un interval de douã zile 1583 vizitatori din ţãri diferite s-au prezentat pentru a descoperi noutãţile şi produsele prezentate în exclusivitate.


Organizatorii acestui eveniment au prezentat deasemeni cu ocazia unei festivitãţi de acordare de premii câştigãtorii Premiilor pentru Protecţia Mediului pentru profesioniştii din domeniu.

Aceste recompense au fost acordate pentru a trezi sentimentul de responsabilitate şi conştiinţa diferiţilor actori din acest domeniu. Apa şi energia sunt din ce în ce mai scumpe, şi sunt susceptibile de a constitui subiectul unei reglementãri crescute. De aceea, organizatorii au încercat sã dea un exemplu prin intermediul societãţilor, care acceptând aceste noi provocãri, fac un gest onorabil pentru respectarea mediului înconjurãtor şi încurajeazã economia de energie.Aquastone, Câştigãtorul Premiului Residential


Regãsiţi articolul în întregime în comunicatul de presã în limba englezã.