Membranele RENOLIT au fost prezente la Jocurile Olimpice de la Beijing. În colaborare cu A & T din Italia şi Europool China, compania RENOLIT Ibérica participat la renovarea Ying Tung Natatorium în capitala chineză.
Prezenţa RENOLIT la Beijing este o tradiţie îndelungată în utilizarea de membrane AlkorPlan Jocurile Olimpice din 2000 şi la concursurile acvatice la nivel mondial.







renolit
Membrana armata RENOLIT de150/100 folositã pentru reabilitarea Centrului Ying Tung

Primele competiţii, după renovãrile din septembrie 2007.
Ying Tung Natatorium, care este situat in Centrul Olimpic de sport a fost iniţial construit pentru Asian Games 1990, şi a fost complet renovat şi dotat cu materiale moderne şi ecologice în timpul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice.


Principalul bazin al Ying Tung Natatorium a fost renovat, folosind tehnologia Myrtha, cu solul acoperit cu mai mult de 1200 de metri pătraţi de AlkorPlan 2000, membrana armata 150/100. Concursurile de Polo şi de 200 de metri înot au avut loc în acest bazin.


O piscinã pentru plonjare şi două bazine de pregătire şi de relaxare au fost complet renovate cu membrana AlkorPlan 2000. RENOLIT a oferit o membranã specialã anti-alunecare pentru acoperirea fundului bazinului şi a cãilor de acces. În total, mai mult de 8000 de metri pătraţi de AlkorPlan 2000 au fost utilizat pentru renovarea Centrului de Ying Tung.


Noul complex a fost inaugurat la finala de înot a Cupei Mondiale pentathlon modern, în septembrie 2007.