Dupã doi ani de existenţã Eau Bien Être progreseazã, înscriindu-se astfel în obiectivele riguroase de dezvoltare comercialã şi de marketing, stabilite de conducerea sa. Anul 2008 aduce al 15-lea magazin la Nantes, imediat dupã cel din Manosque, în timp ce în 2009 se prevede deschiderea a cel puţin între 5 şi 10 noi puncte de vânzare.

Societatea se bucurã de notorietate pe lângã perofesionişti datoritã faptului cã a pus în folosinţã un sistem de comunicare performant : un catalog colorat prezentând o gamã foarte largã de produse, eşantioane permiţând aprecierea diversitãţii materialelor şi a coloritului gamei de spa-uri Trevi, o linie de produse speciale de wellness şi relaxare (halate, covoare de baie, papuci, uleiuri esenţiale Camylle, kit de intreţinere pentru spa, robot electric…) şi marea noutate 2008, crearea unui site de vânzãri numit « Les Bonnes Affaires Piscine ».


Deschiderea site-ului consacrat spa-urilor şi piscinei pentru Eau Bien Être

Va apãrea în vitrina magazinelor, care vor deveni oarecum puncte de legaturã cu site-ul. Acest sistem inspirat din conceptul VPC şi cel al punctului de legãturã (punctul de presã) şi-a dovedit deja eficacitatea.

Va constitui o legãturã între client şi magazine şi va permite cumpãrãtorilor sã consulte catalogul online, sã viseze, şi sã mediteze la nevoile lor, sã se informeze în linişte şi sã comande rapid. Serviciul virtual se opreşte aici!
Comanda va fi imediat validatã de cãtre magazinul cel mai apropiat, iar clientul contactat din nou de cãtre responsabilul respectiv.
Sfaturi tehnice şi practice, informaţii despre produse, servicii variate…contactul va fi real, clientul va putea merge la magazin pentru a aprecia produsul comandat.

Reţeaua de distribuţie a societaţii se întinde la scarã naţionalã, fiind prezentã la Lyon, Orange, Marseille, Nantes, Bordeaux, Albi, Castres, La Rochelle, Nancy, Manosque sau Sanary.
Dezvoltarea sa se înscrie în proiectele de aderare a noi parteneri care aleg aceastã reţea (aderare care nu este supusã unui drept de intrare) care beneficiazã de site-ul de vânzãri performant care constituie o realã valoare adãugatã (fãrã a mãri preţul cotizaţiei pentru licenţã).

Conscientã de faptul cã este actorul privilegiat al unui formidabil curent hedonist, Eau Bien Être şi-a luat angajamentul de a valoriza ansamblul produselor şi serviciilor propuse de aceastã marcã.