SPa CubeFiind bazat pe gama de produse ECOSPA, modele prevăzute cu o izolaţie dublă pentru a obţine în acest fel spa-uri mai economice,  Spa-ul Cub este un spa elegant, dotat cu linii pure şi robuste, şi proiectat pentru a oferi odihnă şi relaxare pentru patru persoane. Cu toate acestea, este vorba de un model foarte flexibil, cu posibilitatea de adaptare în funcţie de cerinţele fiecărei familii.

 

Spa-ul respectiv este disponibil în două versiuni; versiunea de culoare albă Solid Surface (Suprafaţă Solidă), dotată cu un sistem de iluminat exterior în serie, şi versiunea Noyer (Nuc) sau Gris Anthracite (Gri Antracit). Spa Cub

 

Spa CubeAnumite detalii, cum ar fi o găleată pentru păstrarea la rece a băuturii preferate, tetierele amplasate în jurul structurii, oferă un confort maxim.

 

Spa-ul respectiv poate fi dotat, în mod opţional, şi cu un sistem audio Bluetooth, care cuprinde patru boxe de tip surround şi o boxă de tip subwoofer, care vor difuza muzica asigurând cea mai bună calitate sonoră.

 

 În plus, spa-ul respectiv este dotat cu un sistem de iluminat ELS şi cu un sistem de iluminat ambiant, alcătuit din 5 becuri tip LED colorate, pentru a crea o atmosferă de destindere perfectă. Noaptea, toată suprafaţa apei de transformă într-un spectru de culori pastelate pentru a putea profita de virtuţile naturale ale cromoterapiei.

 

 Spa-ul Cub cu finisare de tip Solid Surface (Suprafaţă Solidă) este de asemenea dotat cu un sistem de iluminat exterior, sincronizat cu spectrul de culori situat în interiorul spa-ului.

 

 

Spa Cube Spa Cube Spa Cube Spa Cube