KawanaÎn 2009, Pool Technologie lansa KAWANA, o gamă vastă de celule de schimb pentru electrolizoare. Fiind neegalată pe piaţă, oferta respectivă propunea o soluţie viabilă profesioniştilor care sunt preocupaţi să propună o gamă completă de servicii.


Într-adevăr, tratarea cu sare a piscinelor este la momentul de faţă o tehnologie populară şi matură şi parcul de electrolizoare la nivel european se află în creştere constantă. Acesta se deschide actualmente pieţei pieselor de schimb şi consumabilelor care de acum înainte trebuie să prezinte interes pentru toţi profesioniştii. Celula de electroliză, o componentă cheie a echipamentelor, este un consumabil costisitor.


Într-adevăr, acesta poate atinge până la 60 % din preţul unui electrolizor din categoria entry-level (elementar). Consumatorul, care este avertizat din ce în ce mai mult, pretinde un raport real calitate - preţ. KAWANA reprezintă soluţia  atât pentru satisfacerea cerinţei de calitate cât şi pentru satisfacerea cerinţei de competitivitate. Profesioniştii nu dau greş în legătură cu aceasta, deoarece oferta KAWANA se îmbogăţeşte în fiecare an.


Făcând parte dintr-o ofertă care cuprinde în mod exclusiv celule compatibile în 2009, gama de celule originale este şi aceasta îmbogăţită în mod continuu: HAYWARD, PACIFIC INDUSTRIE, AIS, REGUL ELECTRONIQUE, KKLOR, SYSTEM 7… Recent, STERILOR, unul din pionierii electrolizei, s-a alăturat gamei KAWANA pentru a beneficia de o reţea de distribuţie privilegiată pentru acest consumabil.