ProcopiGrupul Procopi, primul producător francez de echipamente pentru piscine şi spa-uri, a achiziţionat în luna august 2011 linia  ''Univers de l’Eau''(Universul Apei) a grupului PB&M Import (Piscine din Lemn Cerland).

 

Aceste piscine din lemn sunt simple şi se montează şi se asamblează rapid chiar de către beneficiarii acestora. Diversele elemente sunt produse 100% în Franţa şi în acest fel este acordată o garanţie totală a fiabilităţii şi serviciilor.

 

Procopi propune 4 game de produse finite cu 9 mărimi ale bazinului, de la bazinul octogonal cu diametrul de 440 cm până la cel dreptunghiular de  10 x 5 m, iar înălţimea bazinului este cuprinsă între  1,20 m şi 1,46 m.

 

Lemnul este un material nobil, sănătos, durabil şi rezistent, şi pentru aceste piscine, lemnul respectiv este procurat din păduri certificate conform celor mai stricte norme de mediu. Tipurile de lemn sunt atent selecţionate ţinând seama de soliditatea acestora, flexibilitatea şi rezistenţa la umiditate. Aceste tipuri de lemn sunt etichetate ca fiind tratate în autoclavă şi ca fiind de clasa IV, ceea ce îi permite firmei Procopi să ofere o garanţie de 10 ani pentru structura din lemn a piscinelor sale. Procopi este certificată PEFC, şi această etichetă se referă la lemnul din pădurile europene. Acest program oferă o garanţie pentru susţinerea durabilităţii patrimoniului nostru.

 

Procopi

 

 

Piscine bois octogonale Procopi

 

 

Piscine bois rectangulaire Procopi

 

 

Piscine bois octogonale Procopi