Producătorii Caldera Spas sunt bucuroşi să prezinte un nou spa de referinţă, Cantabria spa. Acesta este deosebit de captivant, cu un design superb şi caracteristici relaxante.

 Dotat cu un total de 88 de jeturi în configuraţii anatomice specifice, oferă un interior spaţios, unde pot sta comfortabil opt adulţi, şi sistemul UltraMasseuse™ ce prezintă şase secvenţe de masaj diferite. Curburile sale delicate şi elegante reflectă o împletire unică între designul tradiţional şi cel contemporan.

Watkins - Caldera spas
Detalii impresionante, precum modelul delicat de piatră de râu, au fost desenate pe fundul spa-ului, acolo unde se odihnesc picioarele. Atmosfera este proiectată astfel încât să relaxeze mintea şi spiritul cu noul sistem de iluminare multizonală SpaGlo™.

Telecomanda advent le oferă utilizatorilor spa-ului libertatea de a ajusta lumina, jeturile, două cascade fine Acquarella™, muzică la alegere, temperatura apei, ciclurile de curăţare şi multe altele, din exteriorul sau din interiorul spa-ului.

Cu opţiunile audio, sistemul de muzică al spa-ului foloseşte electronica personalizată fără fir iCast™ pentru a transmite sunetul de la un iPod® sau aproape de la orice altă sursă audio la un amplificator puternic din interiorul spa-ului.

 

 

 

 


 

Aquatric Melodies - sonchutes d'eau Acquarella
Aquatic Melodies             cascade fine Acquarella