Preformati

Preformati Italia, prima firmă italiană producătoare de structuri predefinite modulare autoportante gata de instalat şi de finisat în modul dorit, ce înlocuiesc tradiţionalele lucrări de zidărie sau pot fi folosite împreună cu acestea fără ajutorul muncitorilor specializaţi.

Structuri EPS SYSTEM

Structuri EPS SYSTEM

 
Structuri EPS SYSTEM certificate şi realizate din polistiren expandat sinterizat cu autostingere (EPS AE), de mare densitate, netezite şi armate cu fibră de sticlă, precum şi impermeabilizate pentru orice necesitate.

Modulare, liniare, circulare sau neregulate, toate structurile sunt elaborate la calculator şi realizate fără a utiliza matriţe.

Rezultatul este o structură “preformată” finită cu raze de curbură perfecte şi suprafeţe regulate pentru o instalare de o înaltă profesionalitate.
Aceste structuri sunt rezultatul unei analize atente pe teren ale tuturor problemelor ce ţin de sectorul edilitar tradiţional, constituind punctul de plecare pentru o edilitate modernă, inovativă şi, în acelaşi timp, sigură, curată şi economică.

Firma dispune de un colectiv cu înaltă calificare şi, datorită cererii în creştere, şi-a mărit structura operativă dispunând de o suprafaţă productivă de 2000 m².

Organizarea internă a personalului face astfel posibilă abordarea lucrărilor importante şi de mari dimensiuni fără niciun fel de probleme.



Preformati Italia