Rádi bychom Vás pozvali na mezinárodní veletrh bazénů Salón Piscina v Barceloně od 20 do 23 října, Hala 3, Stánek G768 !


eurospapoolnews web and paperEuroSpaPoolNews, první časopis určený odborníkům v oblasti bazénů a vířivek, který vychází zároveň v internetové a tištěné podobě, je nyní k dispozici v sedmi jazycích: ve francouzštině, angličtině, španělštině, němčině, italštině, rumunštině a od jara 2009 také v češtině.

V období 2008/2009 v něm bylo zveřejněno více než 1 300 článků věnovaných aktuálnímu dění v tomto průmyslovém odvětví a novým produktům na trhu.
300 newsletterů v sedmi jazycích bylo rozesláno 17 000 odborníkům působícím v odvětví bazénů po celém světě.
Internetové stránky www.eurospapoolnews.com jsou průběžně doplňovány z našich četných informačních zdrojů a každý den zaznamenají na 1 000 návštěv.

A konečně, 7 tištěných vydání obsahujících většinu informací z našeho internetového časopisu bylo rozdáno na nejvýznamnějších mezinárodních veletrzích našeho odvětví, vždy v jazyce hostitelské země.

Odborníci, neváhejte využít našich publikačních a propagačních stránek „web & paper“, dejte tak o sobě vědět a představte své produkty.

Hall 3 - Stand G768

Marie Lalanne,
Michele Ravizza,
Matthieu Oliveres,
Kamila Posledni,
Gaël Doyen,
Loïc Biagini...

[email protected]