Polytropic prezintă noua pompă de căldură pentru piscine, destinată instalării în interiorul Pool House. INDOOR funcționează cu un nivel de zgomot extrem de scăzut, făcându-te să uiți complet de existența ei în spațiul tehnic.


Într-adevăr, ventilatorul cu variator de turație cu care este dotată pompa, asociat cu un debit de aer auto-adaptativ în funcție de starea vremii, dar și caracteristicile instalației, îi permit pompei să mențină permanent cel mai scăzut nivel posibil al zgomotului.


Instalată în interior, pe perioada de iarnă pompa nu este expusă nici înghețului și nici vremii nefavorabile.

 

Pac INDOOR Polytropic

 

Aparatul poate fi oferit și pentru renovare, fiind proiectat la dimensiuni compatibile cu trecerea prin majoritatea ușilor spațiilor tehnice, cu o lățime mai mică de 90 cm.


Majoritatea orificiilor de admisie și refulare a apei au fost prevăzute pe partea frontală, precum și pe partea laterală a pompei pentru a o adapta la configurația Pool House.


Diferitele kituri de instalare furnizate de Polytropic permit, printre altele, adaptarea acesteia la aproape orice limitări legate de instalare. Aspirarea aerului se realizează printr-un perete al spațiului, iar evacuarea poate fi amplasată pe acoperiș sau chiar pe un perete.
Grătarele, trecerile prin acoperiș și celelalte conducte sunt oferite opțional în scopul asigurării unei instalări rapide și simple.


Începând cu finele lunii aprilie, POLYTROPIC va avea disponibile două modele, în funcție de dimensiunile piscinei: INDOOR S (pentru piscine de 50 m3) și INDOOR XM (pentru piscine de 90 m3).