monoblockStarline, producător de piscine din poliester, prezintă pentru acest sezon un model din noua sa  linie de piscine Monoblock.

 

Piscina respectivă are dimensiunile de 3.00 x 6.00 metri şi o adâncime de 1.50 metri. Acest bazin este, prin urmare, ideal pentru grădini mici.

 

Acesta este dotat cu un skimmer special care permite obţinerea unui nivel de apă ridicat, fără a fi necesar un rezervor tampon. În plus, acest skimmer garantează o intrare aproape silenţioasă a apei în sistemul de filtrare, spre deosebire de bazinele dotate cu conducte de preaplin.

 

 

 

monoblockPiscina respectivă este de asemenea dotată cu o scară dreaptă pe toată lăţimea acesteia, şi, o altă noutate deosebită,  acoperitoarea piscinei, Roldeck, poate fi amplasată dedesubt.  Prin urmare, nu mai este necesar să se prevadă o nişă în spatele piscinei, deoarece acest sistem poate fi instalat chiar în momentul construirii, sau ulterior, scara deschizându-se cu o balama.

 

Partea de jos şi pereţii bazinului sunt confecţionaţi dintr-un poliester compozit de ultimă generaţie, alcătuit din 7 straturi, prin urmare, extrem de izolant.

 

Aceste piscine din gama Starline Monoblock îndeplinesc cerințeledecalitatecele mai stricteaplicate în Europa şi pot fi livrate în următoarele culori: alb, albastru deschis, albastru, gri deschis şi antracit.

 

Producătorul oferă la momentul de faţă treizeci de modele diferite în cadrul acestei game.