Výzkumu a Distributora

Strojovny Arco a Master
Tento rok představuje C.P.A. srl dvě nové strojovny schopné pojmout veškeré vybavení bazénu Arco a Master. Arco je strojovna vyrobená z PE oblíbená pro svou uživatelskou přístupnost, funkčnost a robustnost.
Jiná koncepce bazénu
Bazény BIODESIGN navrhují patentovaný koncept bazénů umožňující vtlačenou integraci bazénu do jeho okolního prostředí.  Jádro konceptu spočívá v konstrukčním procesu bazénu. Tento spočívá v ručním roztažení vrstvy přírodního granulátu na systém strukturálních...
INTELLIFLO® 5PXF-VSD INTELIGENTNÍ ČERPADLA S PROMĚNNOU RYCHLOSTÍ
Společnost Pentair představuje čerpadlo IntelliFlo® 5PXF-VSD, které přináší řadu nových funkcí a výhod. Je totiž vybaveno jak novým frekvenčním měničem, tak hydraulickým izolátorem pro rychlejší spuštění, nižší turbulence a zvýšenou účinnost.
Stále více originálních článků  v nabídce KAWANA
Společnost Pool Technologie uvedla v roce 2009 na trh značku KAWANA, široký výběr náhradních článků pro elektrolyzéry. Tato nabídka, jedinečná na trhu, přinesla skutečné řešení pro odborníky, kteří chtějí nabízet kompletní škálu služeb. Elektrolytická chlorace je v...
Nový bazénový výtah BlueOne
DiGi Project, jakožto významný hráč na trhu s bazénovými výtahy pro hendikepované, chce poskytnout jasnou a bezpečnou odpověď na nevyslovené požadavky osob s omezenou mobilitou. 
Sprchový kout
Kripsol navrhuje sprchový kout Tetra pro bazény určené veřejnosti, jenž je k dispozici ve dvou verzích: ruční a automatické (podle typu s kohoutkem nebo se sprchou). Obsahuje sprchu a tři nebo pět trysek. Zakotvení do země se sériově provádí pomocí osmi závrtných šroubů z...
Proteus obohacuje břehy jezera Garda
Proteus díky svým technologiím potvrdil další rozsáhlý projekt v parku hotelu Bella Riva Hotel: luxusního pětihvězdičkového hotelu, umístěného na břehu jezera Garda. Plavecký bazén stavěný s technologií Proteus, měří 7m x 18.5 m, a je 1.3 m hluboký po celé jeho délce,...
Podélné světlo od firmy POOL’S
Mezi novými produkty pro rok 2012 představuje firma Pool's s hrdostí své nové podélné světlo, sofistikované a inovativní řešení, které dláždí cestu novým možnostem osvětlení uvnitř bazénu.
EASY UP PLUS
EASY UP PLUS přináší oproti základnímu modelu EASY UP navíc řešení, spočívající ve vylepšené aretaci segmentů a to do obou kolejnic. Jak v kolejnici ukotvené na zemi, tak i kolejnici na zdi domu.
Fairland nová generace tepelných čerpadel od VagnerPool
Česká společnost Vagner Pool, výrobce a prodejce technologií pro plavecké bazény, představuje novou generaci tepelných čerpadel Fairland, které jsou mnohem efektivnější a tišší než předchozí model.
Ruční čistič zásobníků snižuje dobu čištění a posiluje efektivitu
Nový ruční čistič zásobníků filtrů bazénů a vířivek od Darlly Europe je navržen, aby omezil čas nutný na čištění a odstranil mnohem více nečistot, prachu a mastnoty než tradiční čistící nástroje – a zároveň byl šetrný k filtračnímu mediu.
Nová filtrační sada s čerpadlem a skříní pod zemí
Firma FILTRINOV nabízí novou filtrační sadu přizpůsobenou rozměrům bazénu: MX - C00. Model MX 18 je vhodný pro bazény o velikosti až 80m3 a pro větší bazény (až 110 m3) je doporučován model MX 25.
TopLock : zabezpečení bazénů se stává plně automatickým
Automatický kryt umožňuje zajistit čistší, bezpečnější a lépe vyhřívaný bazén. Pokud je bazén krytý, jedná se o zařízení s důležitými funkcemi. Aby byla zajištěna absolutní bezpečnost, firma T&A vyvinula 100% automatický systém zamykání a odemykání.
Hydraulické výtahy ACCESS od firmy Blautec, praktické, bezpečné a všestranné.
Řada výtahů Access od firmy Blautec, pro společně používané bazény, zajišťuje přístupnost bazénů praktickým a bezpečným způsobem, který umožňuje uživatelům maximální autonomii. Řada zahrnuje tři modely, které reagují na různé potřeby jednotlivých instalací.
První lampa LED RGB v laserové normě pro spa
Firma MODO vyvinula pro evropský trh CLR-3 první lampu LED RGB pro vířivky, která je v souladu s normou EN62471 2008. Tato norma řídí a klasifikuje světlo generované zářičem LED s ohledem na fotobiologickou bezpečnost, což znamená s ohledem na světelné emise, které by mohly...