POOLSTONESŘecká společnost dodávající přírodní kámen Poolstones by Sofitikis spolu se svým kyperským distributorem, společností Capershill nedávno realizovala unikátní projekt renovace bazénu v hotelu Vassoc Nissi Plage v kyperském městě Ayia Napa.

V rámci tohoto projektu došlo k přeměně bazénu se skimmerem v moderní bazén s přelivovým žlábkem. Ve snaze optimálně vyhovět potřebám zákazníka a vytvořit jedinečný efekt se společnost Poolstones rozhodla použít přelivové žlábky vyrobené z kavalského mramoru. Žlábky jsou umístěny kolem celého bazénu nepravidelného tvaru v délce cca 180 m. Jak uvedl zástupce společnosti Poolstones, je to první bazén nepravidelného tvaru, u něhož byl odtokový žlábek vyroben právě z mramoru.

K výslednému dojmu společnost uvedla, že použitím mramoru se jí podařilo „dosáhnout nadčasového, uměleckého” vzhledu, který zdaleka překonal očekávání zákazníků.

Společnosti Poolstones a Capershill navíc zdůraznily, že jejich spolupráce na projektu Ayia Napa je projevem dlouhodobého partnerství, které bude pokračovat i v budoucnosti.