Deși cartușele filtrante folosesc o concepție și materiale asemănătoare pentru cele două medii, al spa-urilor și al piscinelor, Pleatco a dezvoltat și a creat cu succes un cartuș filtrant foarte performant, optimizat special pentru spa-uri.

 

Toate filtrele de schimb Pleatco Advanced Spa sunt fabricate pornind de la o țesătură pentru filtrare de 90 g, proiectată și ranforsată în mod științific.

Această țesătură specială este formată din fibre filtrante de înaltă densitate, foarte fine, concepție exclusivă Pleatco, îmbunătățește debitul de apă, crește capacitatea de reținere a impurităților, precum și durata de viață a cartușului.


 

Tissu filtrant fibre tissu filtrant PLEATCO

 

Datorită fineții fibrelor și unei tehnologii de fabricație avansate, această țesătură nouă destinată filtrării prezintă o suprafață umedă cumulată mai mare.

 

Fiind optimizată pentru medii cu apă caldă și pentru o densitate mare de persoane care se scaldă, poate capta o cantitate mai mare de uleiuri, loțiuni și impurități.


În cursul curățării, textura țesăturii de filtrare permite eliberarea mai multor impurități captate, în scopul restabilirii la maximum a nivelului inițial de performanță a filtrului.

 

Astfel, aceste noi filtre avansate pot fi curățate simplu și eficace și, în consecință, se poate îmbunătăți debitul de apă, se poate reduce întreținerea și se pot prelungi intervalele între două curățări.

 

În plus, cartușele filtrante Pleatco Advanced Spa sunt proiectate în jurul unui nucleu, Free Flow Core, care oferă un debit mai mare pentru o performanță energică a jeturilor spa-ului.
 

cartouches filtrantes ADVANCED SPA PLEATCO

 

Combinația dintre noua țesătură de filtrare Pleatco Advanced și nucleul Pleatco Free Flow Core creează un sistem de filtrare puternic care oferă o capacitate de curățare rapidă, foarte eficientă și repetabilă.