ID Electroquímica, S.L., întreprindere cu o experienţă de peste douăzeci de ani în sectorul tratării apei şi fabricant de sisteme de electroliză salină şi de control IDEGIS, îşi prezintă noua gamă de SISTEME DE ELECTROLIZĂ CU SARE şi de CONTROL pentru piscine.


IdegisProgramul său de fabricare include numeroase noutăţi, printre altele, platforma domotică PoolStation şi sistemele Neolysis, precum şi noua gamă de echipamente de electroliză pe bază de sare pentru piscine publice şi noile serii 200/300 de panouri integrate şi regulatoare pentru pH/ORP/Clor liber.

IDEGIS oferă un nou concept de tratare a apei de piscină care îmbunătăţeşte calitatea, evită manipularea şi stocarea de produse chimice periculoase şi simplifică întreţinerea generală a piscinei, prin intermediul unui sistem de tratare sigur şi în totalitate automat.


Sistemele noastre IDEGIS, datorită tehnologiei lor de vârf, asigură economii şi securitate în tratarea apei de piscină. Ele oferă niveluri de confort şi de automatizare capabile să satisfacă cei mai exigenţi utilizatori sub aspectul calităţii apei, al siguranţei şi simplităţii de utilizare.
 


PoolStation


idegis Pool stationPoolStation este o platformă domotică privată care permite, într-o manieră facilă şi intuitivă, să controleze toate funcţiile elementelor piscinei şi ale grădinii.
 
Acest produs se adresează atât unui public profesionist (integratori, instalatori, agenţi de întreţinere etc.), cât şi persoanelor particulare.
 
Cu ajutorul PoolStation, utilizatorul poate să controleze întreaga sa domotică prin intermediul oricărui dispozitiv fix (computer) sau mobil (telefon, tabletă etc.), din orice punct al planetei unde există o conexiune la internet, întrucât este vorba de o platformă bazată pe servicii web.
 
PoolStation ajută utilizatorul să se familiarizeze cu domotica şi cu gestionarea piscinei sale.
 
Catalogul 2012 prezintă o gamă largă de echipamente de tratare şi de control compatibile cu platforma PoolStation. În plus, toate echipamentele din seria Domotic deja instalate sunt compatibile cu PoolStation.

 
Neolysis


Neolysis IDEGISEste vorba de combinaţia, într-un singur reactor, a tehnicii UV (presiune joasă sau presiune medie) şi a electrolizei cu salinitate joasă, un progres în tratarea şi dezinfectarea apei de piscină (rezidenţială sau publică), din moment ce sistemul este capabil să adune laolaltă caracteristicile şi avantajele cele mai remarcabile ale fiecăreia dintre cele două tehnologii şi să remedieze deficienţele respective sau limitările.
 
Această combinaţie, realizată la un singur reactor, prezintă următoarele avantaje:

•    Nu este necesară adăugarea de sare (clorură de sodiu) în bazinul piscinei, întrucât Neoliza este o tehnică ce integrează electroliza.
•    Dubla dezinfecţie (UVC + Clor in situ/Oxidare anodică).
•    Creşterea capacităţii de eliminare a cloraminelor (UVC + Reducerea catodică).
•    Este o tehnologie durabilă, datorită economiei de apă şi de energie. Se elimină spălările filtrelor pentru reducerea (diluarea) concentraţiei de cloramine.
•    Este o tratare sinergică foarte interesantă, deoarece prezintă o capacitate oxidantă cu efect rezidual.
•    Evită complet adaosul de sare şi de produse clorurate (hipoclorit, clor pastile etc.).

 

 

IDEGIS Serie 200
Seria 200
Idegis Serie 300
Seria 300
Idegis Serie Domotic
Electrolizoare cu sare pentru piscine private
Seria DOMOTIC

 

Idegis Serie Tecno

Electrolizoare cu sare pentru piscine private
Seria TECNO

 

Idegis Serie SPA

Electrolizoare cu sare pentru spa-uri

Idegis Serie Ex Completa

Electrolizoare cu sare pentru piscine publice
Seria EX