Safety TurtleModelul VSOS-101 „Safety Turtle” este o vizieră uşoară care declanşează o alarmă atunci când capul unui înotător este scufundat în apă.


Acest dispozitiv permite alertarea imediată a supraveghetorilor. Acest model funcţionează cu noua alarmă „Safety Turtle SOS”, care nu se declanşează în cazul stropirii. Alarma se activează cu ajutorul staţiei de bază „Safety Turtle”, situată la mai puţin de 60m. Acest produs este destinat în principal adulţilor cu nevoi speciale şi seniorilor care efectuează fizioterapie acvatică, acasă sau în clinică.


Viziera „Safety Turtle” a fost aprobată de Therapywerks, o clinică de terapie fizică şi de sănătate a inimii, situată la Faribault în Minnessota. « Safety Turtle reprezintă soluţia unei preocupări reale pe care am avut-o în legătură cu pacienţii mei care participă la terapie acvatică» declară Paul Hougan, fondatorul şi preşedintele clinicii Therapywerks. « Am fost impresionat în mod deosebit de modul în care pacienţii au abordat utilizarea alarmei. În timp ce securitatea pacienţilor noştri a fost în mod considerabil îmbunătăţită după instalarea alarmei, pacienţii abia remarcă elementele alarmei şi aceasta nu afectează în nici un fel terapia pe care o urmează.»

 

Safety Turtle