AquaLink Tri - ZodiacÎn 2012, Zodiac Pool Care va lansa pe piaţa franceză soluţia sa în domeniul domoticii aplicate piscinelor: AquaLink TRi.


Acest dispozitiv de control extern al piscinei, sub forma unei cutii cu interfaţă pentru utilizator transportabilă, se instalează în sala tehnică. Acesta poate controla până la 4 echipamente pentru piscine standard: pompă de filtrare, pompă de căldură, iluminat, sistem de tratare a apei, robot cu compresor auxiliar, sistem de înot contra-curent, etc...


În plus, noul protocol de comunicare inteligent « iAquaLink » integrat în acest sistem asigură o compatibilitate avansată cu electrolizoarele de sare Zodiac® TRi şi anumite pompe cu viteză variabilă prin intermediul unei conexiuni specifice simplificate (şi în curând alte game de produse cu semnătura Zodiac Pool Care vor integra acest nou protocol).


Ce proprietar de piscină nu a visat să-şi poată comanda şi controla bazinul la distanţă? Să-şi pornească pompa de căldură sau să programeze curăţirea, cu câteva ore înaintea sosirii sale în  reşedinţa secundară? De acum înainte, acest lucru este posibil cu AquaLink TRi, un sistem inteligent, simplu de instalat şi uşor de parametrizat. Utilizatorul poate comunica în acest fel cu piscina sa prin intermediul unei interfeţe fără fir, fie pe site-ul Internet dedicat, fie direct cu ajutorul telefonului său tip smartphone(*), sau prin intermediul telecomenzii fără fir opţionale AquaPalm. Utilizatorul poate crea în mod liber scenarii de funcţionare economice şi ecologice în conformitate cu utilizarea bazinului.

(*): Aplicaţia iPhone®/iPad®, aplicaţia BlackBerry® şi Android® , disponibile în cursul anului.