RP IndustriesSpolečnost RP INDUSTRIES, zaujímající vedoucí postavení na portugalském trhu již více než 16 let, nabízí inovativní patentovaná řešení v technologii výstavby bazénů.

 

Vysoká odbornost jejích specialistů umožnila vyvinout produkty a řešení, mezi kterými stojí za povšimnutí bazény Soleo (ocelové bazény Spectron), Sunkit (bazény z oceli-betonu-bazénové fólie), Inoblock (celobetonové bazény s tepelnou izolací), Overflow (bazény s bazénovou fólií 75/100 s přelivem), Naturalis (stavebnicový betonový bazén s imitací dřeva) a Dynamic Panel Pool (veřejné bazény).

 

Naturalis, letošní novinka, v sobě spojuje vzhled dřeva a odolnost betonu. Fabistone jí dala tvar, Linov ji oděl do intenzivní modré, tak vznikl celobetonový, snadno instalovatelný, ekonomický, trvalý bazén, odolný proti hnilobě.

 

Společnost disponuje vysokou výrobní kapacitou s velmi krátkými dodacími lhůtami a velmi konkurenceschopnými cenami. Tyto faktory spojené se snahou o dosažení nejvyšší kvality umožnily společnosti RP INDUSTRIES dobýt významné trhy jako Portugalsko, Španělsko, Francii, Švýcarsko, Belgii, Rumunsko, Maďarsko, Řecko, Srbsko, Rusko, Maroko, Alžírsko, Angolu, Kapverdské ostrovy, Guineu-Bissau a Tahiti. Společnost instalovala ve světě k dnešnímu dni přes 40 000 bazénů.

 

 

Rp industrie Rp industrie