Lovibond - Logo


Compania Tintometer

Apa reprezintă baza vieţii. Şi aceasta reprezintă de asemenea baza companiei noastre şi a activităţilor desfăşurate de aceasta. Preocuparea noastră la Tintometer a fost întotdeauna aceea de a ne specializa în produse ştiinţifice şi tehnologice care fac analiza apei nu doar simplă, ci şi demnă de încredere şi sigură.

Tintometer - Firma
Tintometer este una din companiile de top în domeniul analizei apei. Marca noastră comercială Lovibond® este cunoscută în peste 120 de ţări, în care oferim produse inovatoare în vederea determinării diverselor tipuri de apă: apa din piscine, apa de băut, apa infestată, apa de suprafaţă şi apa subterană, apa netratată şi apele reziduale, precum şi apa de răcire şi apa pentru alimentarea boilerelor.

La nivel mondial, echipa cu înaltă calificare şi dedicată a firmei Tintometer garantează livrarea unor echipamente optime pentru orice tip de analiză a apei.

Calitatea deosebită, menţinută întotdeauna la cel mai înalt nivel, reprezintă baza întregii noastre activităţi. Şi aceasta se aplică nu numai pentru produsele noastre, care au fost certificate în conformitate cu DIN ISO 9001:2008 din anul 1997, ci şi pentru serviciile noastre. Cea mai bună dovadă în acest sens este aceea de a-i întreba pe clienţii noştri şi în acest caz putem dovedi acest lucru în toate domeniile diverse în care activăm. În acest fel, putem fi întotdeauna siguri că satisfacem solicitările şi cerinţele dumneavoastră la nivel optim.

Pool Wasser Analytik

Avem plăcerea de a vă prezenta cea mai recentă ediţie a catalogului nostru Lovibond® „Pool Wasser Analytik“, abia publicat  şi tocmai la timp pentru noul sezon al piscinelor. Apa curată şi igienică reprezintă o prioritate absolută pentru piscine şi spa-uri  şi aceasta trebuie să fie verificată în mod regulat. Dispozitivele de testare a apei şi reactivii marca Lovibond® acoperă toate cerinţele dumneavoastră, fie că este vorba de sectorul privat, fie că este vorba de sectorul public, unde parametrii de igienă şi o certificare corespunzătoare reprezintă condiţii absolut necesare.

 

Lovibond - Scuba 2 Lovibond SensoDirect 150 Lovibond SensoDirect 150
Scuba Lovibond® Photometer SensoDirect 150