walter

 

 

 

Cei 20 de ani de experienţă în beneficiul clienţilor noştri

 

walter

De 20 de ani, firma WALTER Piscine se dezvoltă bazându-se în mod constant pe valori care i-au consacrat reputaţia şi care i-au permis să dezvolte relaţii puternice şi durabile cu clienţii săi: calitate, servicii, eficienţă.

 

Datorită experienţei sale, inovaţiilor constante şi reactivităţii sale, WALTER le poate oferi clienţilor săi produse de calitate,  în perfectă conformitate cu cererea de pe piaţă atât în Franţa cât şi în restul Europei, în principal în ţările vorbitoare de limbă germană.

 

 

Garanţia unui serviciu rapid şi optimizat

 

De asemenea, firma WALTER Piscine le oferă suport clienţilor săi pe tot parcursul procesului de cumpărare. Într-adevăr, firma WALTER Piscine le pune la dispoziţie clienţilor săi un serviciu de administrare a vânzărilor competent şi reactiv pentru procesarea comenzilor; acesta include asistenţi de vânzări multilingvi, tehnicieni specializaţi care sunt prezenţi din momentul preluării comenzii până la întreţinere, trecând prin asamblare şi în final, agenţi comerciali care oferă servicii personalizate cât mai aproape de clienţi.

 

 

Produse inovative şi personalizate

 

walter

În calitate de lider european pe piaţa  acoperitoarelor cu bare, oferim soluţii complete în ceea ce priveşte produsele şi serviciile cu dorinţa de a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri. Pe lângă acoperitoarea de siguranţă cu bare brevetată (WALU POOL), avem, de asemenea, o gamă largă de acoperitoare de siguranţă cum ar fi acoperitoarele  100% automate (WALU LOCK), obloanele automate scufundate sau montate deasupra solului (WALU ROLL), terasa mobilă (WALU DECK), acoperitoarele de siguranţă de iarnă (WALU WINTER). Pentru a ne completa gama, vă oferim şi acoperitoare de vară (WALU SUMMER) precum şi linere (WALU LINE) şi alte echipamente pentru piscine.

 

walter5