AOA Jacques GIROGUYÎnfiinţată în 1989 de către actualul său director, Jacques Giroguy, AOA s-a specializat în sistemele de tratare, de reglare şi în sistemele automate pentru apa din piscine reuşind să se impună ca firmă specializată, oferind cea mai completă şi mai diversă gamă de pe piaţă.

Fiind îmbunătăţite în mod continuu, aparatele respective sunt dotate cu cele mai recente tehnologii. Ecranele LCD retro-iluminate sunt utilizate la maxim pentru aproape toată gama de aparate tehnice, acestea fiind complete, precise, dar mai ales ludice şi simplu de utilizat datorită utilizării unui meniu intuitiv cu derulare.

 

AOA Industries BâtimentDepartamentul de Cercetare şi Dezvoltare desfăşoară în permanenţă o activitate efervescentă şi o mare parte a bugetului societăţii este alocată acestui departament. Produsele studiate sunt numeroase.

Firma ”AOA Industries” este situată în sud-estul Franţei, în Vaucluse, la intersecţia marilor axe rutiere şi în apropierea portului şi aeroportului din Marsilia.









Marques AOA