Proiectate, Elaborate din punct de vedere tehnologic, şi Fabricate în S.U.A. din anul 1973. Waterway este o afacere de familie care îşi desfăşoară activitatea din anul 1973, şi care este situată la momentul de faţă într-un amplasament de 42735,398 m² (460000 picioare la pătrat) în Oxnard, California. Toate produsele firmei Waterway sunt proiectate, elaborate din punct de vedere tehnologic, fabricate şi expediate din această locaţie. Ne mândrim cu faptul că utilizăm numai materiale de cea mai bună calitate aprobate NSF, precum şi cu faptul că produsele noastre sunt în conformitate cu toate standardele UL şi  NSF.


Firma Waterway a lucrat îndeaproape cu pionierii industriei căzilor cu apă fierbinte pentru a dezvolta o linie completă de produse cum ar fi jeturi, elemente de control, supape pentru partea superioară, iluminatul cu LED-uri, şi multe altele. Atunci când firma Waterway a realizat o tranziţie firească pentru a fabrica mai multe produse pentru piscine, linia respectivă de produse a fost extinsă cuprinzând filtre montate în pământ şi filtre montate deasupra pământului, pompe, supape, mărfuri albe şi toate fitingurile necesare. În ultimii ani, firma Waterway şi-a diversificat din nou oferta de produse care cuprinde fabricarea de Furtunuri Flexibile Shurflex™  şi Conducte şi foarte recent, noile produse pentru Jacuzzi, care cuprind noi jeturi, pompe inovatoare pentru baie şi toate fitingurile.

 

Succesul modelului de afacere al firmei Waterway se bazează pe angajamentul ferm de a-şi asculta clienţii şi de a studia industria respectivă pentru a oferi produse noi şi inovatoare care pot să satisfacă mai bine cerinţele şi dorinţele consumatorilor. „Asiguraţi-vă că este autentic” (“Be sure It’s Genuine.”). Pentru noi aceasta nu este o simplă expresie. Produsele fabricate în Statele Unite ale Americii trebuie să fie sigure, fiabile şi trebuie să reprezinte cea mai bună valoare pentru banii dumneavoastră. Acesta este modul în care sunt realizate produsele firmei Waterway şi în care acestea au fost întotdeauna realizate astfel încât să garanteze numeroşi ani de funcţionare şi satisfacţie.


Vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email pentru a primi  informaţii suplimentare cu privire la vânzări şi la modalităţile de comandă în ceea ce priveşte toate produsele noastre de cea mai bună calitate pentru piscine, spa-uri şi băi.