MegaGroup

 

MegaGroup

MegaGroup este o companie tip holding care este alcătuită din 17 companii angro, din Europa şi din China, care se ocupă de comercializarea componentelor pentru sistemele de transport al fluidelor şi produse conexe. Puternica noastră orientare către clienţi, experienţa vastă şi preocuparea noastră constantă pentru extinderea acoperirii la nivel internaţional, ne oferă o poziţie ideală care ne ajută să satisfacem mai bine cerinţele clienţilor noştri. Cu ajutorul gamei noastre largi de produse, a puterii substanţiale de cumpărare, colaborărilor internaţionale, flexibilităţii şi logisticii eficiente creăm o valoare adăugată durabilă pentru toţi partenerii noştri.

Având peste 400 de angajaţi şi 25 de depozite complet dotate, companiile MegaGroup oferă soluţii referitoare la lanţul de aprovizionare pentru zeci de mii de producători, instalatori profesionişti, angrosişti şi OEM-uri(producători originali de echipamente).



O istorie îndelungată şi de succes


MegaGroup a fost înfiinţată în 1998 pentru a coordona companiile tehnice angro înfiinţate mai devreme. Noi companii s-au alăturat grupului şi am început să ne unim forţele prin achiziţionarea centralizată de produse şi prin schimbul de cunoştinţe. Acum ne-am dezvoltat şi am devenit o organizaţie matură şi am devenit un partener profesional pentru numeroase alte companii şi părţi implicate. Şi... dezvoltarea noastră va continua.

 

MegaGroup MegaGroup

 

Programul nostru de livrare


Pentru a ne susţine principiul „one-stop-shop”(toate produsele furnizate dintr-o singură locaţie), gama de produse a companiilor MegaGroup este foarte largă şi cuprinde articole pentru diverse pieţe, aplicaţii şi ţări. Cu peste 50000 de articole pe stoc, produsele pot fi clasificate în următoarele grupe:

 

MegaGroup

• Flanşe din inox, fitinguri şi ţevi
• Debitmetre, manometre şi apometre
• Pompe din inox şi din materiale sintetice, filtre şi accesorii
• Aspersoare, duze şi sisteme complete de irigaţii
• Sisteme de ţevi de plastic, fitinguri şi furtunuri

Avem o gamă largă de produse care fac parte din categoria propriilor noastre mărci:
• Mega • Hydro-S • Hydro-Pro • Hydro-Therm • Jason • Torsino
Dar oferim şi produse fabricate de diverşi producători renumiţi.

Mărcile noastre oferă produse pentru diverse aplicaţii şi pieţe şi reprezintă alternativele perfecte pentru mărci recunoscute la preţuri atractive. Pe lângă gama noastră largă de produse, oferim şi game speciale de produse care sunt destinate unor pieţe diverse. Acestea cuprind produse pentru lacuri şi piscine, încălzire geotermală, încălzire centrală şi irigaţii. În acest fel suntem specialişti în diverse pieţe. Le oferim clienţilor un pachet complet, şi aceasta este forţa noastră!

 


Gama de produse pentru piscine


Sub denumirile propriilor noastre mărci Mega şi Hydro-Pro am dezvoltat în ultimii ani în mod intens gama noastră de produse pentru piscine. Este vorba de filtre, pompe (încălzire), furtunuri, fitinguri, lămpi, materiale de curăţat, etc. Produsele unor mărci renumite întregesc pachetul şi vom continua să înnoim gama de produse în funcţie de solicitările şi cerinţele pieţei.

MegaGroup: Dezvoltare prin Crearea Conexiunilor

 

MegaGroup

Hydro-Pro +