vagnerpoolVÁGNER POOL este cel mai mare producător, importator şi distribuitor de tehnologie de piscine, accesorii pentru piscine şi  produse chimice pentru piscine din Republica Cehă.
 Oferim un  sortiment complet de echipament tehnologic şi accesorii pentru piscine private şi publice.

Majoritatea piscinelor îngropate construite în ultimii zece ani în Republica Cehă conţin cel puţin o parte componentă funcţională de la firma noastră.

În Republica Cehă compania VÁGNER POOL reprezintă numeroase firme străine specializate în industria piscinelor.  În ofertă găsiţi mărfuri de la peste  60 de producători din întreaga lume.

Firma VÁGNER POOL a fost înfiinţată în anul 1994, când a început să producă încălzire electrică, cutii electrice de comandă şi transformatoare pentru piscine. La numai un an mai târziu a început colaborarea cu cei mai renumiţi producători mondiali, devenind treptat un semnificativ vânzător en-gros de sortimente de piscine în Europa Centrală.

De la înfiinţarea companiei, producţia a fost extinsă semnificativ ajungând la sortimentul actual, care include de pildă schimbătoare, panouri solare, guri de scurgere inoxidabile, instalaţii de înfăşurare, şi multe altele.


În prezent VÁGNER POOL oferă garanţia aflării mărfurilor comune în depozit în permanenţă (depozit de peste 5000 m2 în localitatea  Vestec, lângă  Praga), livrarea mărfurilor în termen de 24 de ore pe teritoriul Cehiei şi servis la toate mărfurile vândute.

Consultanţa face şi ea parte din cadrul serviciilor VÁGNER POOL. Datorită experienţelor de lungă durată în domeniul tehnicii pentru piscine, firma le oferă clienţilor servicii de consultanţă în domeniul tehnologiei de construcţii, al sistemelor de filtrare, al încălzirii piscinelor, chimiei pentru piscine şi al întreţinirii diverselor tipuri de piscine.
În plus, la anumite produse le oferim lucrătorilor din domeniu cursuri de pregătire, la care invităm specialişti şi reprezentanţi ai produselor.

 

Vagner pool

 

Vagner pool