Monique et Gérard Benielli

Creata in 1974 de catre Monique RICHARD BENIELLI si Gérard BENIELLI, societatea Diffazur a devenit in 2006, al trei-lea constructor mondial de piscine din beton.

Filozofia noastra se bazeaza pe spiritul de excelenta : ambitie, pasiune, rigoare si respect sunt cuvintele noastre de ordine.
Acestea corespund celor 4 reguli de aur,ale noastre si anume:

• Asculta si analizeaza nevoile
• Concepere/ Design
• Controlul operei
• Insotirea post-vanzare


Profesionalismul nostru consista intr-o cercetare, o dezvoltare si o inovatie constanta a datelor tehnice si reglementare, ceea ce ne permite sa fim in masura sa propunem clienului SOLUTIA adaptata.

Dispunem deasemeni de o biblioteca de 50 000 de piscine realizate, folosind 3 procedee, de o gama exclusiva de imbracaminte (marmura, piatra naturala…) si elemente de decorare.


Dotati cu o infrastructura comerciala importanta si performanta, dispunem de o echipa de 25 vanzatori, de un centru de formare, 17 magazine-consiliere de proximitate, de suporturi de comunicare, un hotline, 30 specialisti pentru toate tipurile de interventie…

Fiecare proiect beneficiaza de o validare tehnica a biroului nostru de studii si face obiectul procedurilor de control al calitatii la fiecare faza de realizare.

Mai mult de 200 de colaboratori tehnici lucreaza la conceperea piscinelor noastre.

Diffazur este membru al comisiei AFNOR si este calificata Qualisport si este partener Qualiconsult. Am primit deasemni mai mult de 140 de premii, trofee si recompense internationale in 30 de ani.

Pentru a intari marca noastra pe plan international, cautam parteneri, distribuitori in toata Europa.

Piscines Diffazur

Piscines Diffazur