ISTORICUL SOCIETATII

Piscines DUGASTAR
Jean François MOCQUERY
Creata in 1986 de catre Jean François MOCQUERY, firma Piscines DUGAIN este instalata in zona de activitate industriala din Chapelle St Luc Troyes. 10 ani mai tarziu prindea viata ideea de punere la punct a unei structuri in acelasi timp de calitate, solida, simpla si originala din punct de vedere tehnic, care sa permita realizarea cu usurinta a piscinelor din beton de catre cei care nu sunt zidari de meserie.

Intre 1998 si 2000, societatea a depus brevete si a intreprins procedee de exploatare. Aceasta s-a produs prin creerea unei noi societati insarcinata cu punerea in practica a procedeului industrial DUGASTAR, creerea primelor utilaje (matrite de extrudare), instalarea unei centrale de distributie pentru profesionisti, o investitie industriala grea si punere la punct a procedeului de productie (masini specifice, utilaje, matrite, zona de ambalare, depozit, etc.)
In 2002, societatea a investit in prima uzina si a lansat comercializarea nationala a DUGASTAR doar prin distribuitori profesionisti ai piscinei. Ea detine in prezent doua centre de productie : unul in Haute Savoie si celalalt in Aube.


CONCEPT SI PRODUSE

Structure DUGAINAcest nou concept de piscina - DUGASTAR – este azi un produs de baza a marcii si este protejat cu brevete depuse.

Structure DugainEste vorba de un procedeu de constructie complet modulara, format din elemente cu stalpi intaritori integrati si elemente simple, drepte sau curbate, din PVC, cu suprafete netede.

Modulele se asambleaza foarte rapid, prin simpla alunecare a elementelor unele la capatul celorlalte.
Azi milioane de piscine DUGASTAR au fost realizate fara cea mai mica problema.

Societatea prevede proiecte ambitioase de dezvoltare, mai ales prin deschiderea unei noi uzine si prin instalarea unei retele de distributie exclusive a Piscinelor DUGAIN in Franta si in strainatate.