Hydropool
 

30 de ani de leadership in domeniu

În 1978, Hydropool Industries, care era o companie de piscine publice devine producător şi distribuitor de spa-uri. În 2008, Hydropool creste si devine unul din cei mai mari producatori din lume de spa-uri şi spa-uri pentru înot cu sediul la Toronto (Canada), operaţiunile sale europene (platforme de depozitare, servicii tehnice, centre de formare profesională) fiind alocate din Franţa.


Hydropool ShowroomParteneriate de succes

Avantajul competitiv al Hydropool este de a utiliza un model economic conform caruia compania este un important partener economic pe termen lung pentru dealeri. Noi combinam experienţa noastră în vânzari cu ceea ce am învăţat de la reţeaua noastră de distribuitori pentru a oferi mai departe celorlalti distribuitori ai nostri un program de succes în vânzări şi marketing care să le permită să îşi dezvolte activităţile. Dezvoltarea relatiilor de tip castigator- castigator cu distribuitorii nostri ne-a permis construirea unei reţele puternice de peste 250 de dealeri in peste 40 de tari din întreaga lume.


Cédric Noslier Hydropool Europe
Alăturaţi-vă echipei noastre

Dacă doriţi să fiti specialistul de necontestat şi recunoscut în zona dumneavoastră în materie de spa, luaţi în considerare un parteneriat cu Hydropool. Contactati-l direct pe Cedric Noslier, partenerul dumneavoastră Hydropool.

Email : [email protected]