Avady pool logo

 

 

Dominique DUCOEUR Président d'Avady PoolFirma AVADY POOL se specializuje na projektování a uvádění na trh přístrojů na měření a kontrolu a těží ze zkušeností svého současného ředitele, pana Dominika DUCOEUR, který se od roku 1987 pohybuje v oboru kontroly a dávkování pro úpravu průmyslových a bazénových vod.

Cílem firmy AVADY POOL je neustále vyvíjet a nabízet kvalitní a intuitivní výrobky. Podpora zákazníků bohatými radami, které přesahují rámec prodávaného výrobku, zabraňuje nepříjemnostem spojeným s instalací a údržbou kontrolních a dávkovacích přístrojů.

Avady poolJejí široký sortiment kontrolních a dávkovacích výrobků pokrývá hlavní potřeby v oblasti veřejných a soukromých bazénů.

Firma AVADY POOL nabízí řešení automatické kontroly pH, kapalného chlóru, pevného chlóru, plynného chlóru, chloraminu, peroxidu vodíku a teploty.

Její široká škála elektromagnetických, peristaltických a elektromechanických dávkovacích čerpadel účinně napomáhá automatickému dávkování výrobků pro kapalnou úpravu.

Avady poolFirma AVADY POOL má účinný technický a poprodejní servis, který umožňuje do 24 hodin uvést kontrolovaný materiál pod kontrolu.  

Firma AVADY POOL sídlí v Neuville Sur Oise (departement 95) v blízkosti hlavních tras komunikačních, dálničních, železničních a leteckých. Tato blízkost k centrům technologie, logistiky a silným lidským zdrojům jí dává záruku úspěchu při podpoře svého růstu a udržování stálého servisu svým zákazníkům.