waterlift

Lansarea şi comercializarea liftului acvatic Waterlift de la APSignature dovedesc reînnoirea angajamentului lui AstralPool cu privire la inovare şi obţinerea perfecţiunii printr-un grad de funcţionalitate, de folosire a tehnologiilor de vârf, a unui design studiat şi a respectului faţã de mediu.

Waterlift dovedeşte o reinventare a sistemelor actuale de acces în piscinã şi se aflã la mijlocul drumului dintre scara convenţionalã şi sistemele complexe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusã.

Waterlift, combinând cele mai bune caracteristici ale acestor douã elemente, este o soluţie pentru a accede la piscinã în mod confortabil şi fãrã efort, atât pentru persoanele cu mobilitate redusã, cât şi pentru ceilalţi utilizatori.

AstralPool a creat Waterlift folosind o tehnologie de vârf pentru a obţine un produs funcţional, având forme ergonomice pentru o mai bunã folosire – respectând aspectul estetic al mediului piscinei pentru a reduce impactul vizual.

95% din materialele folosite pentru fabricarea acestuia sunt reciclabile în scopul reducerii impactului asupra mediului înconjurator.