Marlin

Firma Zucchetti Centro Sistemi S.p.A. v Lyonu představila svou poslední inovaci, bazénového robota Marlin. Tento robot nepotřebuje žádný napájecí kabel a autonomně se nabíjí ve vodě.

 

Výrobce zkombinoval své schopnosti v oblastech vestavěných počítačových systémů a robotiky a uvedl na trh tuto špičkovou technologii.
 
Marlin se nabíjí přímo ve vodě metodou indukce: zcela autonomně a ve vší bezpečnosti. Proto nepotřebuje žádný napájecí kabel a může se naprosto libovolně pohybovat.
 
Je rovněž vybaven výkonnými motory brushless poslední generace, které mu umožňují pokrýt velmi rozsáhlé oblasti k vyčištění v nádržích o délce až 50 m a hloubce 10 m.
Převod motorů se uskutečňuje za pomoci magnetických kloubů, což způsobuje pohyb z vnitřku stroje směrem ven, a to vše při dokonalé bezpečnosti pro přítomné plavce.
 
Integrované algoritmy pro vyvinutý pohyb stroji navíc umožňují vyhledat nabíjecí základnu. Přičemž výkonné turbíny jsou schopny odfiltrovat až 9 litrů za sekundu při rychlosti pohonu až 20 metrů za minutu.
 
Filtr nasává i nejtěžší úlomky (větší než 0,5 mm) a dočasně zadrží i nejmenší rezidua, která jsou poslána ke zpracování bazénovými filtry, čímž zabraňuje zanesení bazénu.

Materiály používané pro jeho výrobu jsou vybrány tak, aby byla zajištěna co nejdelší životnost robota a co největší odolnost vůči velkým změnám teploty.


Jednoduchý k použití, robot se programuje pomocí aplikace, která zároveň umožňuje aktualizaci celého programu.
Tento inovativní, výkonný, spolehlivý a uživatelsky jednoduchý robot je určen všem zákazníkům.



O společnosti Zucchetti Centro Sistemi
 
Firma vznikla v roce 1985 pod iniciativou Fabriziona Bernini. Během svého růstu se rozšířila i na mezinárodní trh a stala se hlavním aktérem na trhu robotiky a informatiky, a to především díky početným investicím do inovativních technologií.
V roce 2000 byla firma začleněna do skupiny Holding Zucchetti S.p.A., kde započala diversifikovat svou nabídku i aktivity.
Dnes firma operuje napříč 4 obchodními jednotkami: Automation (ATD), Healthcare (HCD), Robotics (RBD), Software (SWD).


V posledních 10 letech obdržela mnoho ocenění za své rozmanité inovace.