BARCHEMICALS GROUPItalská společnost Barchemicals Group představuje svoji novinku, modulární řídicí systém pro úpravu a recirkulaci bazénové vody Smart Telepool Save Energy, jehož použití přináší uživatelům vysokou efektivitu využívání energií. Systém se snadno programuje a umožňuje nastavení „výstrah“ dle specifických požadavků a platných limitů či referenčních hodnot uváděných v aktuálně platné legislativě. Rovněž umožňuje měření a ukládání dat, zasílá upozornění formou sms a dovoluje dálkové nastavení vybraného režimu. Přístup je zajištěn zabezpečenou identifikací s třemi úrovněmi hesel.

Systém je vybaven dotykovou LCD obrazovkou, která nabízí interaktivní správu internetových stránek v intuitivní a zjednodušené podobě, což zaručuje rychlou a snadnou orientaci v menu a okamžitou dostupnost požadovaných stránek. K dispozici je ovládání v pěti jazycích - italštině, angličtině, francouzštině, španělštině a ruštině.

Smart Telepool Save Energy představuje vlajkovou loď celé série Telepool, považované za vysoce propracovanou technologii pro řízení chemických a fyzikálních parametrů bazénové vody jako je volný chlór, kombinovaný chlór, celkový chlór, pH, oxidačně-redukční potenciál (redox), vodivost či teplota. Současně je tento systém schopen řídit a kontrolovat související dávkovací systémy tak, aby hodnoty chlóru a pH zůstaly konstantní.

Zákazníci mají k dispozici rovněž modely Telepool LC a Telepool Professional, které se odlišují použitými verzemi programu Water Saving (pro šetření vody) a které lze použít i pro měření jiných biocidů než je chlór (brom, kyslík či měď).