Výzkumu a Distributora

Bazénová tepelná čerpadla Fairland
Česká firma Vágner Pool, velkoobchodní dodavatel veškeré bazénové techniky, uvádí na trh, kromě několika vlastních výrobků i novinku – bazénová tepelná čerpadla Fairland.
Technický dekorativní blok ze zpracovaných skal
Francouzská společnost Diffaroc je specialista na výrobu dekorací ze zpracovaných skal. Tyto skalní bloky, které perfektně zapadají do prostředí krajiny, dodávají bazénu silný dekorativní prvek.
Mopper
Společnost PMPS Technologies představila na lyonském veletrhu v listopadu 2008 nejnovější vývoj svého slavného robotu Mopper, který si stále ponechává svůj jedinečný vzhled.
Regulátor hladiny vody v bazénech
NivOmatic od společnosti Aquaconcept je regulátor hladiny vhodný pro všechny bazény (stávající nebo budované, nadzemní či zapuštěné), dostupný v ucelené sadě pro odnímatelnou montáž na okraji (připojí se k hadici na zalévání) nebo pro stálou instalaci v různých možných...
Uzavření bazénu s odnímatelnou přední částí
Eureka, francouzská společnost zabývající se výrobou bazénových krytů, představuje v rámci své rozsáhlé nabídky nové výrobky : Systém využívající odnímatelnou přední část.
Zimní bazénové kryty a bezpečnost bazénů
Zimní bazénové kryty a bezpečnost bazénů amerického výrobce Loop-Loc jsou jediné, které uspěly v testu slona "Bubbles"! Nevyžadují prakticky žádnou údržbu a jsou k dispozici ve dvou formátech.
Dřevěná mřížka bez trámového nosiče
Technics & Applications představuje nový koncept dřevěné mřížky bez trámového nosiče, který byl vyvinut pro funkci krytu z dřevěných lamel, ponořený ve výklenku.
Kings of robotics
Aquatron is described as the world leader in the manufacture and distribution of robotic swimming-pool cleaners.
JUSTSALT Duo+
Automatic treatment of POOL TECHNOLOGIE
DOSIPOOL ®
Pool Treatments by disinfectant dosage and pH regulation of POOL TECHNOLOGIE
MINISALT®
Disinfectant by saltwater chlorination by POOL TECHNOLOGIE.
MINISALT®
Disinfectant by saltwater chlorination by POOL TECHNOLOGIE.
Profesionální aromatický rozptylovač pro lázně a lázeňské prostředí
Laboratoře Camylle představují systém profesionálního rozptylování esenciálních olejů «Nuage», který je vhodný jak pro lázeňské prostředí, tak pro jiné prostory (hotely, sportovní haly, centra léčby mořskou vodou, atd.), kde aroma může být složkou charakterizující...
Originální samonosný bazén
Bazén Stella byl vyvinut inovační metodou konstrukce italskou společností CEMI. Díky tomu, že je tento samonosný bazén vyroben z desek z nerezavějící a pozinkované oceli dosahuje zcela nových vlastností elasticity a pevnosti při celkově nižší náročnosti a údržbě. Kromě...