Výzkumu a Distributora

Lázně MERIDIAN od společnosti Sunrise Spas získaly ocenění
Lázně Meridian od společnosti Sunrise Spas byly navrženy takovým způsobem, aby zajistily v prvé řadě komfort pro své uživatele. Mají tak všechny funkce vyhledávané v lázních, aniž by byla ovlivněna jejich kvalita. Ve skutečnosti získaly lázně, díky spolehlivé konstrukci...
Neviditelná nadčasová solární kontrola
Systém pro solární ohřev vody Prahers "Easy" přesvědčí své uživatele výjimečnou dlouhou životností, odolností proti UV záření a optimální hodnotou houževnatosti. Speciální kvalita a hodnota tohoto produktu Solar "Easy" spočívá v tom, že není zapotřebí téměř žádná...
Abri Altariva by Pool Cover
Teleskopické zastřešení bazénu Altariva od společnosti Pool Cover je vyráběno jako celek na zakázku a podle potřeb klienta. Konstrukce se skládá z hliníkových ultraodolných profilů, navržených speciálně ve vývojovém centru výrobce – podle norem platných v každém regionu...
Shadow FX: nový systém barevného osvětlení
Společnost Dimension One Spas představuje nový systém barevného osvětlení LED s názvem „Shadow FX“, který je volitelnou možností řady @Home. Toto rozšíření sortimentu LFX je k dispozici od 15. června a spojuje v sobě hru vodních světel a stínů.
Novinky  od IPC Team na výstavách  Piscine Barcelona a Aquanale Köln
IPC Team E.H.Z.S. - celosvětový leader prodeje zastřešení bazénů na letošních výstavách Piscina Barcelona a Aquanale Köln představuje nový model zastřešení bazénů řady NEO™. Jedná se o teleskopické zastřešení pro malé a středně veliké bazény poskytující mnoho...
Solární sprcha a vodní hry: společnost AstralPool rozšiřuje svou řadu Pluvium
Společnost AstralPool obohacuje svou řadu PLUVIUM o solární sprchu a vodní hry vyvinuté s cílem poskytovat příjemné masáže pomocí tlaku vody – vodních stěn a několika trysek.
Nový bazénový tester
Společnost Tintometer představuje svůj nový "bazénový tester aktivního kyslíku, mědi a pH". Právě kombinace aktivního kyslíku, mědi a pH je čím dál rozšířenějším alternativním systémem čištění vody.
Osvětlení LED pro zahradní jezírka
Společnost Schmalenberger před několika lety uvedla na trh řadu Luchs® značky Fluvo®, novou generaci podvodních LED projektorů využívajících technologii RVB. Nedávno tuto sérii obohatil model Luchs® Bio ideální pro jezírka či útvary s bio vodou.
Bazény Starline ve dvou nových barevných provedeních
Starline has over 35 years experience in developing, manufacturing and marketing swimming-pools and related equipment, such as filters, pool-covers, water treatment systems, for private or commercial indoor ponds. In front of the ever increasing demand coming the market, it launches two new colours
Platinum, nová řada bazénových obrub a obkladů na bázi tropického křemene a perleti!
Italská společnost Carobbio nabízí dlaždice, exteriérové zahradní vybavení a bazénové panely z konglomerovaného kamene vyrobené z vybraného mramoru v různých barvách a povrchových úpravách.
Moduly výstavby bazénu
Francouzská společnost ASCOMAT – BAZÉNY VIRGINIA nabízí izolační moduly výstavby bazénu: EUROBLOKY. Tyto polystyrenové tvárnice s hustotou 30 kg / m3 vyráběné vstřikováním a lisováním mají dvě jasně odlišné funkce: bednění struktury pro armaturu a beton a dvojitou...
Elios: nové solární panely vyrobeny ze silikonového kaučuku
T&A vyrábí více než 12 000 m² solárních panelů za rok. Původně byly Elios vyráběny pouze z EPDM, ale s použitím nových metod úpravy vody EPDM může mnohdy dosáhnout limitu své chemické odolnosti.
Nová kolekce bazénových fólií
Společnost Latham International, která už padesát let působí na americkém i evropském trhu s bazény, se rozhodla dobýt trh s bazénovými fóliemi prostřednictvím své nové kolekce fólií vyrobených kanadskou dceřinou společnosti Triac.
Kawana obohacuje svoji nabídku na rok 2010
Značka Kawana, v Evropě od loňska exkluzivně distribuovaná společností Pool Technologie, nabízela již dříve velký výběr kompatibilních článků pro elektrolytická zařízení fungující na bázi elektrolýzy soli.
Poolsquad® 2G: Kombinace sůl/pH nové generace
Společnost Pool Technologie uvádí na trh Poolsquad® 2G, výkonné desinfekční zařízení, které funguje na principu elektrolýzy slané vody.