Astrel - Usina

 
MODO este noua unitate de business a ASTREL srl dedicată electronicii pentru wellness. MODO se propune pe piaţă ca un punct de referinţă pentru toate exigenţele de automatizare ce ţin de lumea wellness : de la bazinul cu hidromasaj la piscină, de la baia turcească la saună, atât pentru uzul public cât şi pentru cel privat.
 
Astrel - Usina
MODO este leader european în controalele pentru SPA, piaţă pe care operează prin vânzare directă către toţi principalii OEM din sector, furnizând un serviciu de nivel elevat în ceea ce priveşte flexibilitatea şi personalizarea.

MODO este un partener calificat în domeniul electronicii şi în sectorul esteticii, al fitness-ului şi în cel biomedical, sprijinindu-şi clienţii cu soluţii personalizate pentru diverse tipuri de aplicaţie. Proiectarea şi producţia sunt realizate în întregime la propriul sediu din Italia cu ajutorul unui staff de peste optzeci de angajaţi.



Astrel UsinaMODO este o marcă înregistrată a ASTREL srl, o societate care se ocupă, de peste optzeci de ani, cu proiectarea şi realizarea comenzilor electronice pentru întreprinderile multinaţionale din sectorul hidromasajului, al industriei uşoare şi al aparatelor electrice de uz casnic.

ASTREL se laudă cu o organizare de tip industrial, lean enterprise oriented, cu un grad înalt de automatizare ÅŸi cu o abordare holistică a calităţii. Dintotdeauna ASTREL s-a remarcat prin atenÅ£ia acordată siguranÅ£ei ÅŸi conformării propriilor produse la normele europene.

ASTREL se laudă cu o organizare de tip industrial, lean enterprise oriented, cu un grad înalt de automatizare şi cu o abordare holistică a calităţii. Dintotdeauna ASTREL s-a remarcat prin atenţia acordată siguranţei şi conformării propriilor produse la normele europene. În acest scop, ASTREL s-a dotat cu un laborator intern pentru verificări (acreditat MIUR) sau se foloseşte de laboratoare externe calificate. 100% din producţie este supusă testelor în circuit şi funcţionale.


Usina Astrel