Microwell




Microwell, Ltd. a fost fondată în anul 1992. Activitatile business ale companiei noastre sunt împărţite în următoarele trei domenii principale: Inginerie de Măsură şi Control, Tehnologia Aerului condiţionat și Tehnologia Dezmidificării

Microwell
Activităţile noastre de afaceri au fost extinse în 2003 prin adăugarea activității de fabricare de dezumidificatoare pentru piscină şi industriale, în portofoliul nostru de afaceri. Microwell, Ltd. produce dezumidificatoare pentru piscină ''DRY''care sunt proiectate pentru sali de piscine interioare private şi publice.


În funcţie de dimensiunea unităţii aceste dezumidificatoare sunt împărţite în DRY 300, DRY 500, 800 și DRY 1200.

Dezumidificatoarele pentru piscină sunt disponibile cu trei modificări: capac din fibra de sticla (DRY PLASTIK), capac din oţel inoxidabil (DRY SILVER) şi capac din metal rezistent la rugină (DRY METAL). Ele sunt fabricate în conformitate cu cel mai recent know-how tehnic în domeniul tehnologiei de dezumidificare. Produsele sunt extrem de competitive, foarte eficiente şi au un design modern, inovator.

În plus, compania noastra oferă servicii de proiectare, furnizare şi instalare de dezumidificatoare mari folosite în sălile de piscină şi oferă dezumidificatoare industriale şi caznice pentru clientii noștri.





PRODUS NOU: un sistem inovator în tehnologia dezumidificării piscinei


Microwell, Ltd., o companie de producţie şi comercializare, cu mai mult de 7 ani de experiență pe piață, lansează noile sale dezumidificatoare, elegante şi accesibile pentru piscină aparţinând seriei DRY - DRY 800 și DRY 1200.


 Aceste unitati sunt proiectate pentru încăperi mai mari cu piscină interioară cu o suprafaţă între 90 - 120 m². Ele sunt fabricate în conformitate cu cel mai recent know-how tehnic în domeniul tehnologiei de dezumidificare. Aceste dezumidificatoare noi silențioase şi eficiente, cu un design modern şi inovator, sunt produse anvând o culoare argintiu metalic.






Alte inovaţii de la compania slovacă sunt Microwell DRY Precision 100 și DRY Easy 200, humidistatele la distanţă fără fir folosite pentru un control eficient al condiţiilor de umiditate şi reglarea temperaturii. Ele folosesc cea mai recentă tehnologie de procesare micro digitală, cu un senzor de siliciu modern al umidității, ce asigură un control precis, cu o constanţă pe termen lung a parametrilor. Pe lângă stabilirea umidității solicitate şi a temperaturii, este de asemenea, posibil să le setați histerezis-ul.


DRY Precision are, de asemenea, o funcţie de date logger, care să permită înregistrarea datelor şi o prelucrare ulterioară a statisticilor pentru optimizarea funcţionării unităţii.


 

Vă veţi simţi cu adevărat bine cu dezumidificatoarele MICROWELL.