Astrel - Usina

 
MODO je nová obchodní jednotka firmy ASTREL srl věnovaná elektronickým zařízením pro wellness. MODO se na trhu představuje v souvislosti se všemi požadavky automatizace spojené se světem wellness: od hydromasážní vany k bazénu, od tureckých lázní k sauně, jak pro využití pro veřejnost, tak v soukromí.
 
Astrel - Usina
MODO je evropská jednička v ovládání pro lázeňská zařízení, tedy na trhu, kde působí prostřednictvím prodeje směřovaného na všechny hlavní organizace tohoto sektoru a nabízí služby na vysoké úrovni, co se týče flexibility a personalizace.

MODO je kvalifikovaný partner pro elektroniku i v odvětvích jako je estetika, fitness či biolékařství, kde pomáhá svým klientům personalizovanými řešeními pro nejrůznější druhy aplikací.
Plánování a výroba se soustřeďují pouze ve vlastním podniku v Itálii, díky týmu s více než osmdesáti zaměstnanci.



Astrel UsinaMODO je registrovaná značka firmy ASTREL srl, podniku, který se více než dvacet let zabývá plánováním a výrobou elektronických ovládání pro nadnárodní společnosti v oboru vodních masáží, lehkého průmyslu a domácích elektrických spotřebičů.

ASTREL se pyšní tím, že má organizaci průmyslového typu, “lean enterprise oriented” (orientaci na štíhlý podnik), s vysokým stupněm automatizace a holistickým přístupem ke kvalitě. Odjakživa se ASTREL odlišuje díky pozornosti, kterou věnuje bezpečnosti a konformitě vlastních výrobků s evropskými normami

Proto se ASTREL vybavil vnitřní zkušební laboratoří (akreditovanou MIUR) nebo využívá kvalifikované externí laboratoře. 100 procent výroby prochází testy zapojení a funkčnosti.


Usina Astrel