walter

 

Našich 20 let zkušeností ve prospěch našich zákazníků

 

walterJiž po 20 let se společnost WALTER Piscine rozvíjí, opírajíce se soustavně o hodnoty, které jí přinesly její věhlas a které jí umožnily rozvíjet silné a trvalé vazby se svými zákazníky: kvalita, služby, efektivita.  

Díky svým zkušenostem, svým neustálým inovacím a schopnosti reagovat na podněty trhu je WALTER schopná nabídnout svým zákazníkům kvalitní výrobky, dokonale odpovídající požadavkům trhu jak ve Francii, tak v ostatních evropských zemích se zaměřením na země německy mluvící.

 

 

Záruka rychlých a optimalizovaných služeb

 

WALTER Piscine poskytuje svým zákazníkům podporu v průběhu celého nákupu. WALTER piscine prakticky dává svým zákazníkům k dispozici své kompetentní a rychlé administrativní prodejní služby zpracování objednávek, složené z vícejazyčné obchodní podpory, specializovaných techniků angažovaných od podání objednávky přes montáž až po údržbu a na závěr obchodníků poskytujících služby na míru co nejblíže svým zákazníkům.

 

walter

Inovativní výrobky na míru

 

Jakožto evropský leader na trhu s lištovými kryty nabízíme řešení kompletující výrobek i služby společně s ochotou vyhovět požadavkům našich zákazníků. Kromě certifikovaných bezpečnostních lištových krytů (WALU POOL) nabízíme rovněž širokou škálu bezpečnostních krytů, jako např. 100% automatické (WALU LOCK), automatické zapuštěné i nadzemní žaluzie (WALU ROLL), mobilní terasu (WALU DECK), bezpečnostní zimní kryty (WALU WINTER). Na doplnění naší výrobní řady Vám také nabízíme letní kryty (WALU SUMMER), dále rovněž linery (WALU LINE) a další vybavení pro bazény.

 

 

 

walter5