Jean-Daniel ROUBY et Jean Michel RUELLAN
Jean-Daniel ROUBY a Jean Michel RUELLAN
FIRMA

Jean-Daniel ROUBY a Jean Michel RUELLAN se zabývají vývojem a navrhováním hliníkových konstrukcí již od roku 1982. Na základě svých zkušeností vytvořili v roce 1997 koncept SWIM PROTEC, jehož spolehlivost, moderní technologie a inovátorský vzhled stojí dodnes za úspěchem společnosti. Skupina SWIM PROTEC je v současnosti jedničkou na trhu s výsuvnými kolejnicovými kryty na bazény. Ve své nabídce má všechny druhy výsuvných krytů, od standardních až po ty nejluxusnější.

V čele skupiny stojí stále její zakladatelé Jeane-Daniele Rouby a Jeane-Michel Ruellan, i přes svůj rozměr si tak stále zachovává charakter rodinného podniku.
Skupina SWIM PROTEC vyvíjí na evropském trhu činnost v různých oblastech podnikání, její aktivity v současnosti pokrývají celé území Francie, zastoupení má i v Belgii, Německu, Portugalsku a ve Španělsku. Veškerá výroba i instalace je zajištěna podniky z holdingu, je tak možné zaručit co nejlepší kvalitu zakázek dle požadavků a očekávání zákazníka.



TECHNOLOGIE A PRODUKTY

Polykarbonátových desek Lexan Thermoclear Plus
Kryty jsou vyráběny z polykarbonátových desek Lexan Thermoclear Plus s vysokou odolností proti stárnutí. Na jejich materiál je poskytována záruka 10 let. Jedinečná povrchová úprava těchto desek testovaná v laboratořích zaručuje uchování optimálních optických vlastností a stálost i při vystavení intenzivnímu slunečnímu záření.

V nabídce společnosti SWIM PROTEC jsou nejrůznější modely krytů s kolejnicemi i bez nich – snížené, smíšené, vysoké, středně vysoké, přístavné i kryty pro vany spa.

Společnost nabízí i širokou škálu dalších služeb, díky nimž lze zajistit dohled nad produkty SWIM PROTEC, jejich údržbu i trvanlivost.



NOVINKA : POHYBLIVÁ KRYCÍ DESKA POOLDECK

Bazénový kryt Pooldeck je stěžejním produktem skupiny a byl exkluzivně představen na veletrhu Piscine 2008 v Lyonu. Tento kryt představuje revoluci ve využívání bazénu, nyní lze počítat i s plochou, která byla až doposud považována za ztracenou.

Díky své plochosti se dá úspěšně začlenit do jakéhokoliv prostředí, je použitelný v létě i v zimě, a to pro stavěné i již existující bazény nejrůznějších tvarů. Splývá se všemi druhy okolí, přírodními i moderními.