poolsquad

 

Firma POOL TECHNOLOGIE navrhuje, vyvíjí a vyrábí systémy pro automatickou úpravu vody v soukromých i veřejných bazénech. Díky svým odborným znalostem v sektoru úpravy bazénových vod Vám firma Pool Technologie nabízí nejširší spektrum výrobků na trhu, aby uspokojila veškeré potřeby v závislosti na požadovaném rozpočtu a funkčnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

portrait

 

Firma POOL TECHNOLOGIE se zrodila v roce 1992 ze setkání inženýra a obchodníka, kteří se specializovali na úpravu vody. Její pověst jak ve Francii, tak na mezinárodní scéně, je postavena na uspokojení zákazníka a kvalitě výrobků. Philippe Grard, elektrotechnický inženýr, převzal společnost na konci roku 2000 a nasměroval ji na cestu k inovacím jak technickým, tak sociálním a environmentálním. Opíral se o skutečnost, že voda je zdrojem radosti a života, proto od té doby bylo jeho obchodním projektem zvyšovat potěšení, které bazén přináší a zároveň střežit dopady navrhovaných řešení na životní prostředí. Jednoznačně ekologicky-inovační charakter výrobků je dnes prokázaný. Důkazem je, že výrobky POOLSQUAD a JUSTSALT získaly ocenění během posledních 2 veletrhů v LYONU v kategorii POSTOJ BAZÉNU K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ.

 

 

 


 

pool laureat

 

 

Firma POOL TECHNOLOGIE je ekologickým gestem pro čistou vodu.

 

Některé značky, které tvoří úspěch Pool Technologie: Poolsquad®, Autosalt®, Autoclean® Justsalt®, Minisalt®, Justph®, Justdosing®

 

 

JUSTSALTPROminisalt70

 

 

pool techno