Sunrise Spas

 

 

 

Sunrise Spas: production forming

 

Jako mezinárodně uznávaná organizace, která se zabývá již 25 let navrhováním a výrobou bazénů pro tisíce rodin ve více než 40 státech, věříme, že naše výroky překonají všechna očekávání.
 
Z naší základny v Grimsby v Ontáriu v Kanadě – distribuuje Sunrise 4 hlavní akrylátové výrobní řady vířivek – Sunrise, Whitewater, Freestyle a Paragon.

 

Naše řada vířivek Dream Maker je nejznámější značka rotačně litých polyethylenových vířivek, vyráběných v našem závodě na Floridě.


 

Sunrise team

V zájmu přizpůsobení se evropskému trhu provádíme naše prodeje, distribuci náhradních dílů, servis a administraci z distribučního centra v Zoetermeer v Holandsku, kde skladujeme více než 200 akrylátových vířivek, rotačně litých vířivek a plaveckých bazénů.

 

Naše vedení a zaměstnanci podpory mají zkušenosti v oblastech prodeje, servisu a jsou připraveni kontaktovat naše zákazníky v 5 jazycích.

Sunrise kombinuje naši absolutně nejlepší výrobní nabídku se zárukou nejlepší kvality produktů dostupné ve své třídě.

 

 

Výrobní série:

 

Sunrise spas - Sunrise series

Série Sunrise
 
Série Sunrise se sestává z dvou odlišných akrylatových řad, Simplicity a Aspire. Naše řada Simplicity nabízí 40 až 43 hydromasážních trysek a je navržena tak, aby vyhověla dnešní nároky na ekonomické řešení.


Řada Aspire, jakožto výrobek střední až vyšší série vířivek, je vyráběna s 20 až 46 hydromasážními tryskami, jednoduchým, dvojitým, či trojitým systémem čerpadel, aromaterepickým vzduchovým systémem a LED osvětlením.  Náš rám SureSteel, základna z materiálu ABS a bezúdržbový kryt Eternalwood zajišťují, aby zařízení bylo chráněno před nežádoucími vlivy.

 

Sunrise Spas - Paragon series Série Paragon

Díky svému vybavení 25 až 74 hydromasážními tryskami je naše vysokovýkonná série Paragon připravena, aby uspokojila nejnáročnější zájemce o vířivku. Navržena na základě podpůrného systému PermaLoc, umožňuje, aby veškeré komponenty od čepů rámu po tvarované hrany plně odpovídaly požadavkům a nabízely nejpokrokovější dostupný konstrukční systém.

Naše vstřikovaná základna je vyrobena z prakticky nezničitelného 100% kompozitního materiálu a je dokonale odolná vodě, hlodavcům, deformacím a je zcela bezúdržbová.

 

Sunrise Spas - White Water series

Série White Water

Tato řada střední třídy je sestavena z pěti modelů s kapacitou 4 až 6 lidí a sadou od 30 do 59 hydromasážních trysek. Vířivky White Water jsou postaveny se systémem a ovladači Gecko¸ jednoduchým či dvojitým čerpadlem, aromaterepickým vzduchovým systémem, LED osvětlením, rámem SureSteel, základnou z materiálu ABS a krytem Eternalwood. Její vzhled je poněkud odlišný od ostatních sérií vzhledem k tomu, že je vyráběna s vysoko-objemovou filtrací  anti-vortex a navržena se zřetelněji definovanou konfigurací sezení.

 

Sunrise spas - Freestyle series

Série Freestyle

Řada Freestyle je složena ze 4 modelů, schopných pojmout minimálně 3 a maximálně 6 osob a nabízejících široký výběr vybavení při zachování cenové dostupnosti.  Je postavena se systémem a ovladači Gecko¸ jednoduchým či dvojitým čerpadlem, aromaterepickým vzduchovým systémem, LED osvětlením, rámem SureSteel, základnou z materiálu ABS a naším krytem Eternalwood.

 

 

Sunrise Spas - Dream Maker series Série Dream Maker

Naše modely série Dream Maker jsou nejznámější značkou rotačně vstřikovaných polyethylenových, prakticky nezničitelných vířivek. Její 3 modely pojmou od 2 do 5 osob, mají 11 – 13 trysek a jsou přenosné, lehké a snadno přesunovatelné. Díky svým rozměrům je lze stěhovat dveřmi běžných rozměrů a je umožňuje tak snadnou instalaci venku i v interiéru! S příkonem 220V, 20A je energeticky účinná – stačí naplnit vodou, přizpůsobit připojení k elektrické síti a zapnout.
Sunrise spas Swim spa Plavecké vířivky

Naše plavecké modely vířivek  WW5500 a WW6000  jsou skvělou kombinací cvičení ve vodě a hydromasáže vhodnou pro zdravý životní styl. Náš model 5500 má jednu z nejširších a nejhlubších plaveckých zón a model 6000 nabízí širokou a hlubokou plaveckou zónu společně s relaxační vířivkovou zónou. S kapacitou od 2 do 5 sedících osob jsou tyto velice pokrokové modely vybaveny 35 až 69 hydromasážními tryskami a plaveckým protiproudem, systémem Gecko, systémem 3 až 6 čerpadel, LED osvětlením, ocelovým rámem a bezúdržbovým krytem.



 

 

logo Dream maker spas White water logo

DREAM MAKER SPAS EUROPE
Platinastraat 117-123
2718 ST Zoetermeer, Netherlands
Tel.     +31(0) 793600045
Fax.    +31(0) 793611152

Email.   [email protected]

Web.   www.dreammakerspas.com

 

WHITEWATER SPAS B.V.
Platinastraat 117-123
2718 ST Zoetermeer, Netherlands
Tel.   +31(0) 793600045
Fax.   +31(0) 793611152
Email.   [email protected]

Web.   www.whitewaterspas.eu