La maison de la piscine


NOVÉ TECHNOLOGIE A INOVACE VE VÝUCE PLAVÁNÍ JIŽ OD ROKU 1981

Claude Hardy
Claude HARDY

La Maison de la Piscine, francouzská společnost z oblasti Bordeaux vedená Claudem HARDYM, vyrábí originální produkty pro vodní aktivity. Společnost naslouchá požadavkům svých zákazníků a pravidelně obohacuje svůj katalog o novinky vyrobené většinou z barevné polyetylénové pěny.

Od roku 1981 přichází La Maison de la Piscine s neustále vylepšovanými pomůckami pro výuku plavání a dalšími technologickými novinkami, od první „vodní nudle“ přes „miminkovskou plaveckou desku“ a umělé vodní překážky až po nejnovější řadu „aqua fitness tour“.

.


Výrobky firmy La Maison de la Piscine jsou nepostradatelnou pomůckou při plavání těhotných a kojenců a plavecké výuce dětí předškolního a školního věku.

26 LET ZKUŠENOSTÍ

Společnost La Maison de la Piscine má za sebou 26 let zkušeností, během kterých vznikly tak specifické produkty jako nastavitelné dno z Civeaux, hydraulické napínáky, ukotvovací patky s blokováním nebo speciální zařízení umožňující přístup do vody osobám se sníženou pohyblivostí.

Společnost La Maison de la Piscine je za přínosnost svých výrobků nositelem mnoha ocenění, kupříkladu výukové konstrukci „Aquanaute“ byla v Nantes roku 2004 udělena odborníky Cena za inovace.