Microwell


Společnost Microwell, Ltd. byla založena v roce 1992. Naše obchodní činnost je rozdělena do následujících tří hlavních oblastí: Měřící a Regulační technika, Klimatizace.

MicrowellNaše obchodní činnost byla v roce 2003 rozšířena o výrobu bazénových a průmyslových odvlhčovačů. Microwell, Ltd. vyrábí bazénové odvlhčovače ´´DRY´´, které jsou určeny pro menší soukromé i veřejné vnitřní plavecké bazény. V závislosti na velikosti jednotky jsou odvlhčovače rozděleny do produktových řad DRY 300, DRY 500, DRY 800 a DRY 1200.

 

Bazénové odvlhčovače jsou k dispozici ve třech variantách: s krytem ze skelného vlákna (DRY PLASTIK), s krytem z nerezové oceli (DRY SILVER) a s kovových krytem odolným proti korozi (DRY METAL). Jsou vyrobeny v souladu s nejnovějším technickým know-how v oblasti odvlhčovací technologie. Výrobky jsou vysoce konkurenceschopné, velmi účinné a mají moderní, inovativní design.

Dále naše společnost klientům poskytuje projekční služby, dodávky a instalace velkých odvlhčovačů používaných v plaveckých bazénech a nabízí průmyslové i domácí odvlhčovače.


NOVÝ PRODUKT : inovativní technologie odvlhčování bazénů

Microwell, Ltd., výrobní a obchodní společnost s více než 7 lety zkušeností na trhu, uvádí nové elegantní a cenově dostupné odvlhčovače patřící do řady DRY, a to DRY 800 a DRY 1200.

 

Tyto jednotky jsou určeny pro větší vnitřní bazény s plochou 90-120 m2. Jsou vyráběny v souladu s nejnovějším technickým know-how v oblasti odvlhčovací technologie. Tyto nové tiché a účinné odvlhčovače s moderním a inovativním designem jsou vyráběny ve stříbrném metalickém provedení.






Další novinkou ze slovenského podniku jsou Microwell DRY Precision 100 a DRY Easy 200, bezdrátové dálkové ovladače vlhkosti pro efektivní regulaci vlhkosti a teploty. Používají nejnovější digitální mikroprocesorovou technologii spolu s moderním křemíkovým senzorem na měření vlhkosti, zajišťující přesné ovládání a dlouhodobou stálost parametrů.

 

Kromě nastavení požadované vlhkosti a teploty je také možné nastavit hysterezi. DRY Precision také obsahuje funkci datového záznamníku, která umožňuje záznam dat a následné zpracování statistik pro optimalizaci provozu jednotky.


 

S odvlhčovači od MICROWELLU se budete cítit skvěle.