www.eurospapoolnews.com http://www.eurospapoolnews.com PRINT FORWARD PDF
FLUVO SCHMALENBERGER GMBH CO RONDO - COBRA

Sistem de înot contra-curent Rondo

Sistemele de înot contra-curent Fluvo® Rondo şi Rondo NT sunt cunoscute pentru reproducerea puterii stimulatoare a torentelor.


După versiunea ABS, apoi versiunea Inox cu aspect periat, firma respectivă vă oferă acum faţada de înot contra-curent din Inox 316Ti polizat. Partea strălucitoare a acesteia pune şi mai mult în valoare bazinul.


Datorită debitului reglabil de 60 m3/h, efectul va fi pe deplin stimulator, de masare şi relaxant pentru tot corpul. Oferind fie o curgere lină, fie un râu impetuos, în funcţie de ceea ce dorim să facem: fie să facem exerciţii  de fitness în forţă, fie să ne destindem, făcând în mod liniştit câteva mişcări.


Intensitatea curentului se reglează foarte uşor şi este posibil ca apa să facă spumă prin adăugarea bulelor de aer. Funcţionarea fără fir a instalaţiei contra-curent (versiunea NT) nu este numai foarte agreabilă şi fiabilă, aceasta permite şi utilizarea altor elemente cum ar fi hidromasajul şi duşul cascadă (opţiunea WK Vario).

 

Duş cascadă Cobra

Duşul tip cascadă Cobra, al mărcii Fluvo®, din inox cu aspect periat 316Ti, este de acum disponibil în 3 dimensiuni de 40, 60 şi 80 cm, şi poate fi deci adaptat la toate dimensiunile de bazine pentru piscine.


Reproducând în mod perfect efectul de cascadă, acest duş cu forme rotunjite este dotat cu o deschidere mare, producând în acest fel o perdea groasă de apă foarte uniformă până la suprafaţa bazinului, cu un debit reglabil de până la 700 l/min., pentru a asigura un efect  stimulator, de masare sau relaxant.




- EUROSPAPOOLNEWS.COM

Doresc:
sã fiu contactat sã primesc o documentare completã sã cunosc tarifele

Societate :
Nume :
Mailul dumneavoastrã* : *
Numãr de telefon :
Introduceti codul de sigurantã * :

* Câmpuri obligatorii



©2024 Publi-info IMC - Unauthorized reproduction is forbidden
To be featured in this section, contact us