www.eurospapoolnews.com http://www.eurospapoolnews.com PRINT FORWARD PDF
MONDIAL PISCINE Un concept simplu, rapid si robust

UN CONCEPT SIMPLU, RAPID SI ROBUST

Conceptul Mondial Piscine se bazeaza pe un sistem de panouri care se leaga intre ele, din polipropilena (umplute cu beton). Dezvoltat de catre biroul nostru de studii, este unul dintre singurele procedee pe piata care a obtinut un aviz tehnic favorabil din partea CSTB (Centrul Stiintific al Tehnicilor Constructiei). Oferim astfel o garantie de zece ani pentru produsele fabricate de noi. Suntem deasemeni conformi cu norma BAEL (Beton Armat in Stari Limite).

          

Panourile noastre masoara 1.20m sau 1.50m inaltime, 1m latime si 15cm gosime si nu cantaresc decat 14kg. Acestea sunt injectate pe o presa de 1700 tone. Complet modulare, acestea permit atat realizarea de spatii pentru a plonja cat si a unui fund plat.


Un sistem din fier vertical care reapare pe structura sudata pe fundul piscinei si un sistem din fier orizontal in partea de sus ofera toata soliditatea necesara acestei structuri monobloc. O terasare de 20cm in jurul piscinei este suficienta.

 

Asamblarea panourilor este usurata datorita unui sistem de glisiere special pentru aceasta. Asezate pe suporturi de sprijin auto-alineate si reglabile in inaltime, marginile piscinei sunt perfect la nivel.


Un sistem de jgheaburi rapide permite realizarea unei duble inlantuiri periferice si asezarea marginilor inaintea etapei de terasament. Piesele sunt asamblate in uzina si livrate montate pe panourile pentru margini. Scarile sunt modulare si facute din beton armat. Ansamblul structurii piscinei este astfel complet monobloc.

 




- EUROSPAPOOLNEWS.COM

Doresc:
sã fiu contactat sã primesc o documentare completã sã cunosc tarifele

Societate :
Nume :
Mailul dumneavoastrã* : *
Numãr de telefon :
Introduceti codul de sigurantã * :

* Câmpuri obligatorii



©2024 Publi-info IMC - Unauthorized reproduction is forbidden
To be featured in this section, contact us