www.eurospapoolnews.com http://www.eurospapoolnews.com PRINT FORWARD PDF
TECHNICS AND APPLICATIONS / T&A Group Acoperirea piscinei sau spa-ului dumneavoastră în condiţii de siguranţă deplină

T&A produce mai multe modele de acoperitoare automate cu lamele pentru piscine, care sunt în conformitate cu standardul NF P 90-308.

  AquaTop include modele montate deasupra solului, scufundate sau cu montări speciale (integrat în perete, partea de jos, scară,…). Fiind adaptabil pentru piscine noi sau renovate, acest oblon este dotat cu un sistem de limitatoare automate de cursă. Lamelele din policarbonat sunt disponibile în mai multe culori: alb, gri, albastru, bej, translucid şi varianta solară. Poate fi asociat cu sistemul inovator CoverWash, în vederea curăţării lamelelor şi a interstiţiilor acoperitoarei (numai modelul AquaTop), datorită rampei sale de difuzare cu duze de înaltă presiune. Sistemul porneşte în mod automat la fiecare rulare/derulare a oblonului.

  Top’Moov este varianta montată deasupra solului mobilă a acoperitoarei AquaTop. Acest sistem este potrivit pentru piscine nedreptunghiulare. De altfel, mecanismul său de rulare poate fi amplasat în spatele piscinei, când oblonul este deschis, ceea cea lasă o suprafaţă de îmbăiere mai mare. Motorul este de joasă tensiune, cu alimentare fotovoltaică.

  În ceea ce priveşte partea estetică, producătorul a lansat şi lama din policarbonat cu aspect de Aluminiu, pentru a satisface tendinţa de proiectare a acoperitoarelor. Condensarea este mai puţin vizibilă şi lamelele rămân mai curate, deoarece dezvoltarea algelor este limitată în acest caz.

  Şi pentru spa-uri există acoperitoare la T&A, în cadrul gamei SpaFlex, care acoperă atât spa-urile integrate cât şi spa-urile pentru înot, fără efort, prin acţionarea unei simple chei care trebuie rotită. Mecanismul său cu motor hidraulic puternic este integrat într-o nişă discretă sau pe terasă. Acoperitoarea se derulează în mod simplu între două şine fixate pe terasă. Această acoperitoare este automată şi acoperă spa-ul în mai puţin de 20 de secunde. Este şi izolantă, datorită unui strat de spumă PE.

[email protected]            www.t-and-a.be

 




- EUROSPAPOOLNEWS.COM

Doresc:
sã fiu contactat sã primesc o documentare completã sã cunosc tarifele

Societate :
Nume :
Mailul dumneavoastrã* : *
Numãr de telefon :
Introduceti codul de sigurantã * :

* Câmpuri obligatorii



©2024 Publi-info IMC - Unauthorized reproduction is forbidden
To be featured in this section, contact us